Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Dopřejte svým chuťovým buňkám jedinečnou chuť medu a octa Balsamico. Ve spojení těchto dvou ingrediencí se Vám zanechá jedinečná sladkokyselá chuť. Je to delikatesa mezi hořčicemi a hodí se k samotnému masu či na grilování.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť. Hořčice se používá k přípravě hor..
můžete mít 18.6. - 19.6.
Kousky z kuřecího stehenního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí a pepřem. Uvařené maso vhodné k rychlé přípravě jídla. Stačí uvařit těstoviny či jinou přílohu a přidat zeleninu podle vlastní chuti. Bez alergenů a lepku vždy připraveno ve Vaší spižírně!
můžete mít 21.6. - 25.6.
Giana Sleď filety v paprikové omáčce 170 g
Složení: filety ze sledě obecného (Clupea harengus) – s kůží 50 %, papriková omáčka 50 % (pitná voda, rajčatový protlak, cukr, řepkový olej, modifikovaný kukuřičný škrob, červená paprika 1,5 %, jedlá sůl, zahušťovadla: guma guar, xanthan, sušený pastiňák…
můžete mít 21.6. - 25.6.
Černý letní lanýž mletý a koncentrovaný, složený pouze z letního lanýže (Tuber Aestivum Vitt), pro nadšence a profesionály. Důvěryhodná alternativa za čerstvý lanýž.
můžete mít 17.6. - 18.6.
Objem: 0,37 l Složení: dýně Goliáš min. 50 %, pomerančový džus, cukr, citron, ocet, hřebíček, skořice
Pevný podíl: min.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Základní produkt místní gastronomie, lahodný na toastu. Ředí se v dresinku doprovázejícím křupavým salátem nebo ideální pro doprovod sirové nebo dušené zeleniny.
můžete mít 18.6. - 19.6.
Nekton Sledí filety v rajčatové omáčce 170 g
Složení: sleď obecný (Clupea harengus) – filety 50 %, rajčatová omáčka 50 % (pitná voda, rajčatový protlak 12 %, řepkový olej, cukr, jedlá sůl, kvasný lihový ocet, zahušťovadla (kukuřičný škrob, mléčná bílkovina, karubin, guma guar, celulóza), cibule, …
můžete mít 21.6. - 25.6.
Jedná se o produkt, který se chuťově nejvíce přiblížil k čerstvým lanýžům: vhodný zejména pro ty, kteří vyhledávají vysoce kvalitní výrobky. Plátky jsou velmi jemné, křupavé, delikatní chuti a po organoleptické stránce jsou zvláště vhodné pro finální ozdobu jídel.
můžete mít 19.6. - 20.6.
Tuňák je nutričně hodnotná ryba, která je velmi všestranná při vaření. Tuňák červený dostal své jméno podle barvy svého masa, které je v čerstvém stavu sytě červené. Je to jeden z největších druhů tuňáků, vážící až 600 kg a měřící 3 metry. Vyznačuje se stříbřitými pruhy na břiše.
můžete mít 17.6. - 18.6.
Filety z mečouna zpracované výhradně ručně, dušené a konzervované v olivovém oleji. Speciální produkt s jemnou a lahodnou chutí, který si můžete vychutnat jako alternativu tuňáka.
můžete mít 17.6. - 18.6.
Tuňák středomořský, běžně známý jako „Alletteratus Tuna“. Je rozšířen ve Středozemním moři a běžně se vyskytuje i v italských pobřežních vodách. Dosahuje délky 1 m a hmotnosti 6/7 kg. Charakteristika: tuňák s intenzivní a plnou chutí typickou pro červenou tuňáka, kterého považujeme za vynikajícího.
můžete mít 17.6. - 18.6.