Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×DostupnostSkladem
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Maso je možné konzumovat i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů. Výpek lze použít jako základ omáčky.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Zadní hovězí maso je prošpikované, dušené doměkka v zeleninovém základu z mrkve, petržele, celeru a cibule, ochucené bobkovým listem, tymiánem a novým kořením. Omáčka zahušťujeme smetanou a bezlepkovou moukou.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou. Vychutnejte si ji trochu netradičně s delikátními bramborovými knedlíčky. Komplet Menu Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Telecí maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou. Přílohou je bramborová kaše. Komplet Menu. Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Lahodný pokrm s typickou vůní po houbách je připraven z vepřové plece, dušených žampionů, zjemněný smetanou a máslem.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli (vřetena). Komplet Menu. Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek. Komplet Menu. Hotové jídlo ve dvou sáčcích. SLOŽENÍ rýže parboiled (50 %), vepřové maso (30 %), lečo (15 %) (paprika, rajče, cibule), hrášek, cibule, olej řepkový, sůl kamenná, pepř.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Složení žampiony (21,3 %), mléko, smetana, cibule, rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, máslo, sůl kamenná, kmín, pepř. Snadná příprava: Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena).
můžete mít 29.5. - 31.5.
Kousky restovaných žampionů v jemné paprikové smetanové omáčce.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Kousky kuřecího stehenního masa se špekem a cibulí v omáčce zjemněné tvarohem, dochucené rajským protlakem. Dokonalá kombinace chuti špeku a cibule vytváří z tohoto jídla nejen chuťovou, ale i aromatickou delikatesu.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Směs sójových bobů s rajčaty, hráškem, cibulkou a kořenovou zeleninou.
můžete mít 29.5. - 31.5.
Chutná polévka z kysaného zelí s klobásou, zjemněná smetanou.
můžete mít 29.5. - 31.5.