Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 13191090

de Buyer Pánev Carbone Plus na palačinky 26 cm | D-5120-26

de Buyer Pánev Carbone Plus na palačinky 26 cm | D-5120-26

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Elegantní  nepřilnavá pánev od značky de Buyer má nízké okraje, proto jídlo můžete pohodlně otáčet a připravit tak tradiční křupavé palačinky, které si vaši hosté zamilují už po prvním soustu. Špičkový materiál se stará o rychlé rozehřátí pánve a rovnoměrné rozprostření tepla. Celý popis
802 Kč
Zboží od: 102175
802 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

3.5.2024 na výdejním místě
3.5.2024 na vaší adrese

Popis

Elegantní  nepřilnavá pánev od značky de Buyer má nízké okraje, proto jídlo můžete pohodlně otáčet a připravit tak tradiční křupavé palačinky, které si vaši hosté zamilují už po prvním soustu. Špičkový materiál se stará o rychlé rozehřátí pánve a rovnoměrné rozprostření tepla.

Důležité informace: Nepatří do myčky a nesmí se umývat čisticími prostředky. Může se používat na plynovém i elektrickém sporáku, sklokeramické desce nebo na indukci. Pánev Carbone Plus na palačinky 26 cm de Buyer pánev Carbone Plus na palačinky 26 cm Parametry
  • Materiál: ocel
  • Průměr: 26 cm
  • Výška: 1,5 cm
  • Váha: 1,37 kg
  • Cena uvedena za 1 kus
Instrukce ke správnému používání a údržbě
  • Pánev umývejte v horké vodě.
  • Nenamáčejte pánev příliš dlouho, po umytí pečlivě osušte.
  • Natřete pánev trochou oleje.
  • Nelze mýt v myčce nádobí.
  • Vhodná na indukci.
  • Ocelová pánev při dlouhodobém užívání zčerná, což znamená, že se na ní vytvořila vrstva patiny. Pánev tím získá vlastnosti nepřilnavého povrchu.
Příprava pánve před prvním použitím
  1. Nalijte na pánev tenkou vrstvu oleje.
  2. Zahřejte olej než se objeví první dým. Poté sejměte pánev ze sporáku, vylijte olej a vytřete pánev papírovým ručníkem.
Využití pánve
  • Příprava palačinek.
Výrobce Značka de Buyer své know-how staví na zkušenostech a inovacích. Už téměř dvě století pracuje tým expertů na vytváření funkčního nádobí, které splní požadavky i sny všechny profesionálních kuchařů.