Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Zboží od
Průměry
Typ povrchu
Nepřilnavý povrch
Typ pánve
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Průměry28
Pánev s mramorovým povrchem 28 cm EMDEN CS SOLINGEN CS-060664
můžete mít 24.6.
Pánev s nepřilnavým povrchem MÜNSTER 28 cm CS SOLINGEN CS-074937
můžete mít 24.6.
Pánev WOK s mramorovým povrchem Marburg 28 cm CS Solingen CS-065904
můžete mít 24.6.
Pánev z nerezové oceli zajišťuje rovnoměrný rozvod tepla po celém dnu i stranách pánve. Má promyšlené odlévací okraje pro pohodlné přelévání obsahu bez ukápnutí a je vhodná na všechny druhy sporáků, do trouby i do myčky na nádobí.
můžete mít ZÍTRA
WOK pánev s nepřilnavým povrchem MÜNSTER 28 cm CS SOLINGEN CS-074982
můžete mít 24.6.
Marea Pánev 28 cm, nepřilnavý povrch, se 2 uchy
můžete mít 24.6.
Pánev o průměru 28 cm s non stick stonite nepřilnavým povrchem. Pánev je vhodná pro všechny typy sporáků včetně indukce.
můžete mít 21.6. - 24.6.
Na kulaté pánvi s pětivrstvým silným dnem a nepřilnavým povrchem LOTAN® můžete smažit, zapékat, restovat i dusit bez použití tuku. Univerzální pro všechny typy ohřevu, záruka 2 + 2 roky, vyrobeno v Německu.
můžete mít 24.6. - 25.6.
Pánev je vyrobena z kovaného hliníku, který je vysoce odolný a odolný proti deformaci a deformacím. Vnitřek pánve je pokryt nepřilnavým povrchem Dyflon.
můžete mít 25.6. - 26.6.
Vyrobeny z odolného hliníku, vhodné pro všechny zdroje tepla, dokonce i pro použití v troubě Hliník poskytuje rovnoměrné vedení tepla, pánev je rychle připravena k použití Rukojeť je vyrobena z epoxidové oceli Nepřilnavý ”mramorový” povrch má vysokou teplotní odolnost (až do 260 °C). Povrch je 3vrst
můžete mít 24.6. - 25.6.
Vyrobeny z odolného hliníku, vhodné pro všechny zdroje tepla, dokonce i pro použití v troubě Hliník poskytuje rovnoměrné vedení tepla, pánev je rychle připravena k použití Rukojeť je vyrobena z epoxidové oceli Nepřilnavý ”mramorový” povrch má vysokou teplotní odolnost (až do 260 °C). Povrch je 3vrst
můžete mít 24.6. - 25.6.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné|Dlouhá, nenaplněná, nehřejivá ruko
můžete mít 24.6. - 25.6.