Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 32626643

Life Extension Doplňky stravy Bone Restore

Life Extension Doplňky stravy Bone Restore

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Obnova kostí 120 kapslí Katalogové číslo položky: 01726 Udržování hustoty a síly kostí spočívá v přidávání vápníku. Musí být ale doprovázeno dostatečným množstvím dalších životně důležitých živin. Celý popis
907 Kč
Zboží od: Takemore_net
907 Kč
Doprava zdarma
S novou kartou za

10.5.2024 - 14.5.2024 na vaší adrese

Popis

Obnova kostí

120 kapslí

Katalogové číslo položky: 01726

produkt BEZ GMO

Udržování hustoty a síly kostí spočívá v přidávání vápníku. Musí být ale doprovázeno dostatečným množstvím dalších životně důležitých živin. To je důvod, proč tato patentovaná komplexní minerální receptura poskytuje 700 mg vysoce vstřebatelného elementárního vápníku ze tří různých forem spolu s kriticky důležitým hořčíkem, bórem, zinkem, manganem a křemíkem potřebným pro zdravé kosti. Obsahuje také vitamín D3, který pomáhá stimulovat vstřebávání vápníku, dodává sílu zrání kostí a udržuje zdravou chrupavku. Vyzkoušejte tedy Bone Restore a přidejte do svého regimentu všechny tyto kritické živiny pomocí jednoho přípravku na posílení kostí!

Přehled výhod:

  • Vysoce vstřebatelné živiny pro větší hustotu kostí
  • Poskytuje tři různé, dobře vstřebatelné formy vápníku
  • Obsahuje kritické kostní minerály hořčík, bór, zinek, mangan a křemík
  • Obsahuje 1 000 IU vitaminu D3 na porci


Zdravá hustota kostí vyžaduje vápník … správný druh

Vápník, nejhojnější minerál v těle, se nachází především v kostech a zubech. Muži a ženy mohou užívat doplňky vápníku a přesto trpí ztrátou minerální hustoty kostí. Proč? Většina lidí nepřijímá dostatek vápníku, aby kompenzovala množství ztracené v průběhu normálního stárnutí. Mnoho forem vápníku se navíc špatně vstřebává. 1–3 Bone Restore poskytuje tři typy snadno vstřebatelného vápníku – dikalcium malát, fruktoborát vápenatý a chelát bisglycinátu vápenatého – ve formě kapslí, aby se zajistilo jeho úplné rozložení v trávicím traktu.


Pro zdraví kostí jsou klíčové i další důležité minerály a živiny

Ztráta hustoty kostí není spojena pouze s nedostatkem vápníku, ale také s nedostatečným příjmem mnoha dalších živin4–11 včetně hořčíku10,11a vitamínu D3.12,13 Aby vápník pomáhal udržovat zdravé kosti, je třeba hořčík, 14 zinek, 15, 16 mangan, 9,17 vitamín D3 a další živiny by měly být k dispozici, aby se vápník a fosfor mohly začlenit do kostní hmoty.
U žen po menopauze běžně dochází ke ztrátě kostní minerální denzity, ale muži se s tímto problémem mohou setkat i s přibývajícím věkem.18 A muži i ženy mohou zaznamenat významný deficit hořčíku, pokud jej nedoplňují. Hořčík, jeden z nejdůležitějších minerálů těla, je potřebný k udržení silných kostí a je zásadní pro podporu zdravého cévního systému.19,20 Ve skutečnosti je hořčík nezbytný pro více než 300 různých biochemických reakcí v těle.21,22 Obnova kostí obsahuje 300 mg hořčíku z oxidu hořečnatého.

Vědecký výzkum prokázal příznivé účinky stopového minerálu bóru na pevnost kostí a kloubů.5,23–26 Toto složení obsahuje patentovaný FruiteX B® OsteoBoron, silnou formu boru vyrobenou z vápníku /sacharid/komplex boru podobný tomu, který se nachází v ovoci a zelenině. FruiteX B® OsteoBoron® je biologicky dostupnější než citrát boritý, živina používaná ve většině komerčních doplňků pro stavbu kostí.

Přidání Bone Restore do vašeho zdravotního režimu celého těla je skvělý způsob, jak získat všechny tyto kritické živiny pro zdraví kostí v jediném, pohodlném složení.

Doplňte fakta

Velikost porce 4 kapsle

Počet porcí na nádobu 30

Částka na porci
Vitamin D3 (jako cholekalciferol) 1000 IU
Vápník (jako DimaCal® dikalcium malát, TRAACS® chelát bisglycinátu vápenatého, fruktoborát vápenatý) 700 mg
Hořčík (jako oxid hořečnatý) 300 mg
Zinek (jako chelát aminokyseliny zinku) 2 mg
Mangan (jako chelát aminokyseliny manganu) 1 mg
Křemík [z extraktu z přesličky (byliny)] 5 mg
Bór (fruktoboritan vápenatý jako patentovaný Fruitex B® OsteoBoron®) 3 mg
Další přísady: rostlinná celulóza (kapsle), rostlinný stearát, maltodextrin, kukuřičný škrob.

Bez GMO

Fruitex B® a OsteoBoron® jsou registrované ochranné známky společnosti VDF Futureceuticals, Inc. NÁS. Patent č. 5 962 049.

DimaCal® a TRAACS® jsou registrované ochranné známky společnosti Albion Laboratories, Inc.

Malate je kryt U.S. Patent 6,706,904 a patenty čekající na schválení.


Dávkování a použití

Užívejte čtyři (4) kapsle denně nebo podle doporučení lékaře.

Vědecké studie naznačují, že nejlepší výsledky může přinést suplementace vápníku v rozdělených dávkách s jídlem ráno a večer.<br. />
Udržování optimální hladiny vitaminu D v krvi také pomáhá maximalizovat vstřebávání vápníku.


Upozornění

UCHOVÁVEJTE MIMO DOSAH DĚTÍ

NEPŘEKRAČUJTE DOPORUČENOU DÁVKU

Nekupujte, pokud je vnější těsnění rozbité nebo poškozené.

Když pokud užíváte doplňky výživy, poraďte se se svým lékařem, pokud se léčíte kvůli zdravotnímu stavu, jste těhotná či kojící.

  1. J Nutr Sci Vitaminol (Tokio). říjen 1999;45(5):509–17.
  2. Metody Find Exp Clin Pharmacol. 1995 září;17(7):437–42.
  3. Scan J Gastroenterol. 2010;45(2):133–8.
  4. Crit Rev Food Sci Nutr. 2006;46(8):621–8.
  5. Magnet Trace Elem. 1990;9(2):61–9.
  6. Curr Pharm Des.2003;9(32):2687–704.
  7. Ann Nutr Metab. 2002;46(6):249–53.
  8. J Int Med Res. 2007 září-říjen;35(5):692–5.
  9. J Nutr. 1994 Jul;124(7):1060–4.
  10. Magnet Res. 1993 Jun;6(2):155–63.
  11. J Reproduct Med. 1990 May;35(5):503–7.
  12. J Clin Endocrinol Metab. června 2010;95(6):2630–3.
  13. Am J Clin Nutr. 1995 Mar;61(3 Suppl):638S-45S.
  14. PDR pro doplňky výživy, 1. vydání. Montvale, NJ: Medical Economics Co.; 2001:288–95.
  15. Ann Nutr Metab. 2009;54(3):218–26.
  16. Toxic Sci. 2006 Jul;92(1):286–94.
  17. Clin Chem Lab Med. 2013 Aug;51(8):1555–61.
  18. Osteoporos Int. 2009 Jul;20(7):1175–82.
  19. Srdeční selhání z přetížení. 2006 leden-únor;12(1):9–13.
  20. Br J Sports Med. 2006 září;40(9):773–8.
  21. Přední Biosci. 2004 May 1;9:1278–93.
  22. South Med J. 2001 Dec;94(12):1195–201.
  23. Environ Health Perspect. listopad 1994; 102 Suppl 7:83–5.
  24. Crit Rev Food Sci Nutr. 2003;43(2):219–31.
  25. Prog Food Nutr Sci. 1993 říjen-prosinec;17(4):331–49.
  26. Nutre Rev. 2008 duben;66(4):183–91.