Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 927105

Mühle Stojánek na holicí strojek Traditional

Mühle Stojánek na holicí strojek Traditional

Luxusní stojánek německé značky Mühle nechá vyniknout Vašemu strojku na holení a také ochrání ostří žiletky před poškozením. Stojánek je vyroben z mosazi a jeho povrch je z vysoce odolného chromování, které zaručuje dlouhou životnost. Je určen pro všechny holicí strojky Mühle na žiletku. Celý popis
Produkt se již neprodává
Ušetříte 61 Kč 690 Kč
629 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 61 Kč 690 Kč
629 Kč

Popis

{{ image(31644911, mini, left, Mühle) }}

Mühle Stojánek na holicí strojek Traditional

Nádherný luxusní stojánek od legendární značky MÜHLE. Tento designový model nechá vyniknout Vašemu strojku na holení a také ochrání ostří žiletky před poškozením.
Stojánek je vyroben z mosazi a jeho povrch je z vysoce odolného a lesklého chromování, které zaručuje dlouhou životnost. Je určen pro všechny holicí strojky na žiletku.


  • Krásný stojánek na tradiční kovové žiletkové holicí strojky Mühle.
  • Kovové části stojánku mají leštěný chromovaný povrch speciálně upravený pro vysokou životnost, odolnost a snadnou údržbu stojánku po mnoho let.
  • Chromování představuje ty nejlepší vlastnosti chromu spolu s velmi dlouhou životností a luxusním leskem.

Parametry:

  • Rozměry: 31 × 39 mm
  • Hmotnost: 64 g


{{ cleaner() }}

MÜHLE je legendární značka německé rodinné společnosti se 70 letou tradicí, je synonymem pro výjimečnou řemeslnou zručnost a dokonalý design. Již od roku 1945. Exkluzivní sortiment výrobků MÜHLE nabízí štětky na holení, různé typy holicích strojků, výrobky pro péči o pleť, jako jsou mýdla a krémy na holení, a také nové řady přírodní kosmetiky.

Výrobky MÜHLE uspokojí každého muže i s těmi největšími nároky na kvalitu, design a funkčnost a jsou dodávány v dárkové krabičce MÜHLE.

Z naší nabídky Vás ještě může zajímat: