Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Barva
Materiál
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Mačkadlo na brambory – mřížka
Momentálně nedostupné
Lis je z velmi kvalitního pevného plastu. Výměnné nástavce jsou z nerezové oceli. Jednoduchá obsluha a údržba. Pro lisování vařených brambor na přípravu bramborových těst, hodí se i na jednoduchou a rychlou přípravu zmrzlinových špaget, polévkových těstovin či pyré.
můžete mít 7.5. - 9.5.
Klasické šťouchadlo z kvalitního nerezu na vařené brambory a jinou zeleninu.
můžete mít 13.5. - 15.5.
Designové šťouchadlo na brambory od značky Pedrini je zhotoveno z nerezové oceli. Využívat jej lze jak v domácnostech, tak při vaření v gastronomických zařízeních.
můžete mít DNES
SHARK Štouchač na brambory, 315×D80 mm
můžete mít 7.5.
VLASTNOSTI PRODUKTU: – klasické šťouchadlo na brambory, – s úchytem pro zavěšení na háček, – pevná konstrukce z odolných materiálů, – vhodné do myčky. Rozměry: 28,5 cm Materiál: Cromargan® 18/10 nerezová ocel Barva: stříbrná Kolekce: Profi Plus
můžete mít 13.5. - 15.5.
- Vyrobeno z kvalitního a pevného plastu
- Nepoškrábe ostatní nádobí
- Neuvolňuje pachy a pachutě do jídla Doplňkové parametrymateriál:nylonšířka:9,5 cmdélka:27 cmhmotnost mj:71 gšířka mj:9,5 cmdélka mj:31,5 cmHmotnost:0 Kg
můžete mít 6.5. - 7.5.
- Kuchyňský ruční lis.
- Mačkadlo na brambory a měkčí druhy ovoce nebo vařenou zeleninu.
Parametry produktu
materiál: nerez /dřevo
výška: 5 cm
šířka: 7 cm
délka: 30 cm
hmotnost MJ: 88 g
můžete mít 6.5. - 7.5.
- Kuchyňský ruční lis.
- Mačkadlo na brambory a měkčí druhy ovoce nebo vařenou zeleninu.
Parametry produktu
materiál: nerez /dřevo
průměr: 8 cm
délka: 30 cm
hmotnost MJ: 90 g
můžete mít 6.5. - 7.5.
- Mačkadlo na brambory je speciálně vyrobené s dvojitou mřížkou pro efektivnější tvorbu bramborového pyré. – Kuchyňský ruční lis. – Mačkadlo na brambory a měkčí druhy ovoce nebo vařenou zeleninu.
můžete mít 6.5. - 7.5.
- Mačkadlo na brambory je speciálně vyrobené s dvojitou mřížkou pro efektivnější tvorbu bramborového pyré. – Kuchyňský ruční lis. – Mačkadlo na brambory a měkčí druhy ovoce nebo vařenou zeleninu.
můžete mít 6.5. - 7.5.
- kvalitní nerezové mačkadlo brambor s plastovou rukojetí
můžete mít 13.5. - 15.5.