Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 483061

Casio MTP 1302L-7B

Casio MTP 1302L-7B

Pánské náramkové hodinky Casio v nestárnoucí kombinaci pásku z pravé přírodní kůže a mosazného těla. Hodinky vás zaujmou svým přehledným analogovým ciferníkem, ve kterém se nacházejí hodinová, minutová, vteřinová ručička a ukazatel aktuálního data na kontrastním bílém podkladu. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 190 Kč
Zboží od: MALL
1 190 Kč

Popis

Vše je chráněno minerálním sklíčkem odolným proti poškrábání. V těle hodinek bije bateriový strojek s baterií typu SR626SW a průměrnou životností 3roky. Hodinová a minutová ručička mají luminiscenční povrch, který svítí ve tmě. Voděodolné do 5 ATM.

– černo-stříbrno-bílá kombinace barev
- přehledný ciferník s hodinovou, minutovou a vteřinovou ručičkou
- ukazatel aktuálního data v samostatném ciferníčku
- minerální sklíčko – sklo vysoké optické kvality s výbornou odolností proti poškrábání
- bateriové napájení – typ baterie SR626SW
- materiál pásku – pravá přírodní kůže
- materiál těla -mosaz
- luminiscenční povrch hodinové, minutové ručičky – po dostatečném vystavení světelnému záření ploch s luminiscenční vrstvou následně svítí ve tmě
- voděodolnost do 5 ATM – vhodné pro styk se stříkající vodou, deštěm, popř. sprchování, mytí rukou, plavání
- přesnost bateriového strojku +/- 20 vteřin za měsíc
- váha cca 64 g
- rozměry těla hodinek 44,20 mm x 38,50 mm x 9,20 mm

Řekne-li se značka Casio, vybaví se těm trochu znalejším obrovský záběr do takřka všech odvětví – odvětví sportu, jachtingu, plavání, outdooru, potápění, cyklistiky atd. V každém tomto odvětví se nachází pro Casio konkurence, avšak díky líbivým designům a propracovanosti spojenou s dobrou cenou si tato značka nachází stále mnoho a mnoho spokojených zákazníků na celém světě. Vždyť i modelovost Casia je opravdu velká – přes základní čitelné jednoduché hodinky, hodinky elegantní pánské i dámské, hodinky sportovní až po oblíbené a líbivé budíky.

Hodinky Casio jsou pojmem spojeným s kvalitou a obrovským sortimentem modelů, řadící tuto značku mezi jedny z nejoblíbenějších hodinek světa. Jak ale budeme moci zhodnotit, za 52 let od založení firmy zde Japonci dokázali takový kus práce, že leckterá švýcarská značka by Casiu poblahopřála. Jejich vynikající kvalita spojená s výbornou cenou řadí hodinky a budíky Casio k špičkám světového hodinářského průmyslu.

Kromě hodinek dále nabízíme: