Značka
Cena
Štítek
Stav zboží
Dostupnost
Zboží od
Průměry
Barva
Typ povrchu
Vnější materiál
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Cena800 Kč - 1200 Kč
Pískované tělo s vysoce leštěným okrajem Masivní rukojeti s vícebodovým upevněním Rukojeti se nezahřívají Vysoká odolnost proti působení kyselin Sendvičové dno (nerezová ocel/hliník/nerezová ocel) v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi nerezové oceli pro indu
můžete mít 20.5. - 21.5.
Zakapslované sendvičové dno v sobě spojuje tepelnou vodivost hliníku s odolností a magnetickými vlastnostmi oceli pro indukční vaření Saténový povrch všech vnějších vrstev Ocelové rukojeti jsou k hrnci připevněny vícebodovým svařováním, zůstávají dostatečně chladné|Dlouhá, nenaplněná, nehřejivá ruko
můžete mít 20.5. - 21.5.
Pánev Classe Titanium o průměru 30 cm.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Profesionální nádobí značky ilios se vyznačuje vysokou kvalitou a funkčností. Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 s energeticky úsporným hliníkovým pouzdrem. Dokonalá tepelná vodivost. Těžký a robustní design. Tepelně izolované rukojeti z nerezové oceli. Nerezový povrch. Vhodná pro…
můžete mít 22.5. - 23.5.
Profesionální nádobí značky ilios se vyznačuje vysokou kvalitou a funkčností. Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli 18/10 s energeticky úsporným hliníkovým pouzdrem. Dokonalá tepelná vodivost. Těžký a robustní design. Tepelně izolované rukojeti z nerezové oceli. Nerezový povrch. Vhodná pro…
můžete mít 22.5. - 23.5.
Pánev Flavoria nerez 18/10 s nepřilnavým povrchem 5,0 cm 20,0 cm KELA KL-10197
můžete mít 20.5.
Hliníková pánev (k podušení) 1,9 l.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Hliníková pánev s rukojetí.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Pánev Cailin je vyrobená z ušlechtilé oceli.
můžete mít 21.5. - 22.5.
Pánev nerez s nepřilnavým povrchem 24 cm CAILIN KELA KL-10965.
můžete mít 20.5.
Pánev s nepřilnavým povrchem KERROS 20 cm KELA KL-11561
můžete mít 20.5.
Pánev STONELINE od firmy Kela.
můžete mít 21.5. - 22.5.