Cena
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Grilovací lávový kámen z Itálie pocházející ze sopečné činnosti sicilské sopky Etny má vynikající vlastnosti při zahřívání na ohni a skvěle odolává vysokým teplotám při roztápění. Díky tloušťce 2 cm kámen rychle nahřejete na správnou grilovací teplotu (obvykle 10–15 minut).
Momentálně nedostupné
Grilovací lávový kámen z Itálie pocházející ze sopečné činnosti sicilské Etny. Kámen o tloušťce 3 cm budete zahřívat přibliženě 15–20 minut, což je o něco delší doba než o kamenů o tlouštťce 2 cm. Na druhé straně si tento masivnější kámen zase po nahřátí déle udrží grilovací teplotu.
můžete mít 29.3. - 30.3.
Grilovací lávový kámen z Itálie čtvercového tvaru o rozměrech 40×40 cm pocházejcí ze sopečné činnosti sicilské sopky Etny. Má vynikající vlastnosti při zahřívání na ohni a skvěle odolává vysokým teplotám při roztápění. Díky tloušťce 2 cm kámen rychle nahřejete na správnou grilovací teplotu.
Momentálně nedostupné
Špízové jehly jsou vyrobeny z kvalitní potravinářské nerezové oceli a mají čtvercový profil 4×4 mm a délku 505 mm. Čtvercová jehla krásně zapadne do malých výřezů ve tvaru písmene V na rámu grilu, čímž se zabrání jejímu samovolnému protáčení. Jehlu je možné ve výřezech otáčet postupně o 90 stupňů.
můžete mít 29.3. - 30.3.
Grilovací lávový kámen z Itálie pocházející ze sopečné činnosti sicilské sopky Etny má vynikající vlastnosti při zahřívání na ohni a skvěle odolává vysokým teplotám při roztápění. Díky tloušťce 2 cm kámen rychle nahřejete na správnou grilovací teplotu (obvykle 10–15 minut).
můžete mít 29.3. - 30.3.
Grilovací lávový kámen z Itálie pocházející ze sopečné činnosti sicilské sopky Etny má vynikající vlastnosti při zahřívání na ohni a skvěle odolává vysokým teplotám při roztápění. Díky tloušťce 2 cm kámen rychle nahřejete na správnou grilovací teplotu (obvykle 10–15 minut).
můžete mít 29.3. - 30.3.
Na základě našich vlastních zkušeností jsme pro vás připravili pět sad složených z nejdůležitějších věcí, které na dokonalé vyčištění vašeho grilovacího kamene potřebujete. Vše, co se nám osvědčilo za dlouhá léta používání grilovacích kamenů.
můžete mít 29.3. - 30.3.
Grilovací lávový kámen z Itálie pocházející ze sopečné činnosti Etny. Tento grilovací kámen má vynikající vlastnosti při zahřívání na ohni. Lávový kámen 50×40 cm vyrábíme z desky o tloušťce 2 cm, díky tomu kámen rychle nahřejete na správnou grilovací teplotu.
můžete mít 29.3. - 30.3.
Grilovací lávový kámen z Itálie pocházející ze sopečné činnosti sicilské Etny. Kámen o tloušťce 3 cm budete zahřívat přibliženě 15–20 minut, což je o něco delší doba než o kamenů o tlouštťce 2 cm. Na druhé straně si tento masivnější kámen zase po nahřátí déle udrží grilovací teplotu.
můžete mít 29.3. - 30.3.
Špízové jehly jsou vyrobeny z kvalitní potravinářské nerezové oceli a mají čtvercový profil 4×4 mm a délku 405 mm. Čtvercová jehla krásně zapadne do malých výřezů ve tvaru písmene V na rámu grilu, čímž se zabrání jejímu samovolnému protáčení. Jehlu je možné ve výřezech otáčet postupně o 90 stupňů.
můžete mít 29.3. - 30.3.
Lorna představuje u nás zatím poměrně neznámý leč zcela jedinečný způsob přípravy masa nebo i nemasových pokrmů na ohni. Pokrmy připravované v lorně se totiž zároveň grilují, pečou, dusí a udí.
můžete mít 29.3. - 30.3.
Grilovací lávový kámen z Itálie pocházející ze sopečné činnosti sicilské sopky Etny má vynikající vlastnosti při zahřívání na ohni a skvěle odolává vysokým teplotám při roztápění. Díky tloušťce 2 cm kámen rychle nahřejete na správnou grilovací teplotu (obvykle 10–15 minut).
můžete mít 29.3. - 30.3.