Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Pomeranč- švestky- hroznové víno Odrůda: Arusha, Bourbon, Mundo Novo Region: Baroida, Aiyura, Kainantu Farma: Drobní farmáři z Baroida Nadmořská výška: 1700–1800m.n.m. Zpracování: promytá AX Vhodná na přípravu espressa
můžete mít 5.6. - 6.6.
Čokoláda- Broskev- Granátové jablko- Liči Odrůda: Heirloom Region: Bench Sheko, South Bench Nadmořská výška: 1500–2000m.n.m. Producent: Shochoch Trading Zpracování: natural SCA 85,5bodů Vhodná na alternativní přípravu
můžete mít 5.6. - 6.6.
Citrusy- tropické ovoce Odrůda: Red Caturra, Yellow Caturra Region: Popayán Oblast: Cauca Nadmořská výška: 1800m.n.m. Farma: La Hacienda Supracafé Zpracování: promytý
můžete mít 5.6. - 6.6.
Kakao- hnědý cukr- máslo Odrůda: Arabica Region: San Pedro, Copan Nadmořská výška: 1350–1600 m.n.m. Producent: Cooperativa Cafetalera Certifikát Organic Vhodná na přípravu espressa
můžete mít 5.6. - 6.6.
Ostružina- Malina – Čokoláda Odrůda: Bourbon, Caturra, Pache Nadmořská výška: 1700–1900m.n.m. Oblast: Santiago Atitlan Producent: Fedecocagua Zpracování: promyté SCA 85bodů Vhodná na alternativní přípravu
můžete mít 5.6. - 6.6.
Čokoláda- caramel- oříšky- koření- sušené ovoce- citrónové ovoce
Odrůda: Yelloun bourbon
Region: Patrocinio, Cerrado Minero
Farma: Central Mattos, Santa Rita
Farmář: Filomena Estafana de Matos Couto
Nadmořská výška: 975m.n.m.
Zpracování: Natural, řízená fermentace
můžete mít 5.6. - 6.6.