N-WINES

Klet Brda Sauvignonasse 0,75L

Klet Brda Sauvignonasse 0,75L

180 Kč

Ročník: 2019 Alkohol: 13,5%  Cukr: 3,5 g/l  Kyselinka: 5,14 g/l  Sommelier doporučuje: výborný k sušeným masům (prosciutto), zeleninovým pokrmům a risottu  Potenciál: 3 a více let  Doporučená teplota: 6–8°C  Odrůda: 100% Sauvignonasse  Ocenění:  2017                     Concours Mondial Bruxelles…

Partner: N-WINES
Ferdinand Sinefinis Rosé 0,75l

Ferdinand Sinefinis Rosé 0,75l

640 Kč
Poslední kus za tuto cenu!

Ročník: 2013 Alkohol: 12% Kyselinka: 6,5 g/l Somelier doporučuje: skvělé jako aperitiv nebo jako společník k sushi či tuňákovi Doporučená teplota: 9°C

Partner: N-WINES
Klet Brda de Baguer Chardonnay-Sauvignon 0,75L

Klet Brda de Baguer Chardonnay-Sauvignon 0,75L

690 Kč
Poslední kus za tuto cenu!

Ročník: 2016 Složení: 70% Chardonnay a 30% Sauvignon Blanc Alkohol: 14% Cukr: 2,6 g/l Kyselinka: 5,32 g/l Potenciál k uskladnění: až 20 let. Doporučená teplota: 14–16°C

Partner: N-WINES
Klet Brda Krasno Pinot Noir 0,75L

Klet Brda Krasno Pinot Noir 0,75L

249 Kč

Ročník : 2018 Alkohol 13,5 % Cukr: 3,4 g/l Kyselinka: 5,28 g/l Odrůda: 100% Pinot Noir Sommelier doporučuje: skvělý společník k rizotu s houbami, uzenému lososu, tuňáku a kachnímu prsu Potenciál k uskladnění: 15 let Doporučená teplota: 12–14°C Ocenění: 2018 Vino Ljubljana – zlatá medaile (ročník 2…

Partner: N-WINES
Klet Brda Fritzz Rdeča Pomaranča 0,75L

Klet Brda Fritzz Rdeča Pomaranča 0,75L

220 Kč

Somelier doporučuje: podávejte s větším množství ledu, sodovkou a plátkem pomeranče. Skvělý aperitiv v horkých letních dnech nebo v zimě na sjezdovce. Alkohol: 7,5%

Partner: N-WINES
Klet Brda Cabernet - Merlot 5L

Klet Brda Cabernet - Merlot 5L

376 Kč

Ročník: 2019 Složení : 60% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot Alkohol: 13% Cukr: 2,2 g/l Kyselinka: 4,5 g/l Somelier doporučuje: vynikající společník k pečeným a červeným masům a zralým sýrům Potenciál k uskladnění: max 8 týdnů od otevření   Doporučená teplota: 14–16°C

Partner: N-WINES
Ferdinand Rebula 0,75l

Ferdinand Rebula 0,75l

550 Kč
Poslední kus za tuto cenu!

Ročník: 2017 Alkohol: 12,5% Kyselinka: 4,5 g/l Somelier doporučuje: nejlépe doplňuje sladko a slanovodní ryby, avšak díky svému charakteru a plnosti je solidním společníkem i k ostatním druhům masa. Doporučená teplota: 12–14°C

Partner: N-WINES
Klet Brda Bourbon

Klet Brda Bourbon

390 Kč

Ročník: 2015 Složení: 100% Cabernet Sauvignon Alkohol: 14% Cukr: 4,3 g/l Kyselinka: 4,75 g/l Somelier doporučuje: vynikající společník k flambovaným červeným masům a ke steakům Potenciál k uskladnění: 15 a více let  Doporučená teplota: 14–16°C

Partner: N-WINES
Klet Brda Cabernet Sauvignon 0,75L

Klet Brda Cabernet Sauvignon 0,75L

190 Kč

Ročník: 2018 Alkohol: 13,5% Cukr: 3,6 g/l Kyselinka: 5,08 g/l Sommelier doporučuje: ideální k hovězímu steaku, středně zralým sýrům a zvěřině Potenciál uskladnění: 5 let Doporučená teplota podávání: 12–14°C Ocenění: 2016 Galicja Vitis – Poland – zlatá medaile (ročník 2015)                2018 Gal…

Partner: N-WINES
Klet Brda Rosé 0,75L

Klet Brda Rosé 0,75L

190 Kč

Ročník: 2019 Alkohol: 13% Cukr: 3,5 g/l Kyselinka: 5,03 g/l Somelier doporučuje: ideální společník k jarním salátům, sendvičům a všem druhům těstovin Potenciál k uskladnění: 3 roky Doporučená teplota: 8–10°C Ocenění: 2017 Vino Ljubljana – Slovenija – stříbrná medaile (ročník 2016 ) Odrůda: Merlot …

Partner: N-WINES
Klet Brda Modri Pinot 0,75L

Klet Brda Modri Pinot 0,75L

190 Kč

Ročník: 2018 Alkohol: 13,5% Cukr: 3,2 g/l Kyselinka: 5,29 g/l Odrůda: 100% Pinot Noir Sommelier doporučuje: skvělý společník k rizotu s houbami, uzenému lososu a grilované zelenině Potenciál k uskladnění: 5 let Doporučená teplota: 12–14°C Ocenění: Vino Ljubljana – stříbrná medaile (ročník 2016) Od…

Partner: N-WINES
Klet Brda de Baguer Merlot-Cabernet Franc 0,75L

Klet Brda de Baguer Merlot-Cabernet Franc 0,75L

690 Kč
Poslední kus za tuto cenu!

Ročník: 2016 Složení: 70% Merlot, 30% Cabernet-Franc Alkohol: 14% Cukr: 2,6 g/l Kyselinka: 4,98 g/l Somelier doporučuje: Brilantní k uzenému lososovi s avokádem, rybím pokrmům obecně a masu s bylinkami. Potenciál k uskladnění: Až 20 let. Doporučená teplota: 14–16°C

Partner: N-WINES