Značka
Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Caribe latte – poleva mléčná – mléčné disky – 500gCaribe latte – poleva mléčná – mléčné disky – 500gTuková mléčná poleva, výrobek pro cukrářské účely, bez hrudek.Použití: každá poleva se rozpouští při max. teplotě 50°C. Temperuje se na 25–30°C – při této teplotě s polevou pracujeme.
můžete mít 10.5.
Caribe – poleva bílá- bílé disky – 500g Caribe – poleva bílá- bílé disky – 500gTuková bílá poleva, výrobek pro cukrářské účely, bez hrudek.Použití: každá poleva se rozpouští při max. teplotě 50°C. Temperuje se na 25–30°C – při této teplotě s polevou pracujeme.
můžete mít 10.5.
Ariba bílá - white discs 36/38 – 500gAriba bílá čokoláda – white discs 36/38 – 500gPravá bílá čokoláda.ARIBA je název pro pravou čokoládu firmy Master Martini z nejjemnějších kakaových bobů z pobřeží Slonoviny. Vhodná pro čokoládové výrobky, vč.
můžete mít 10.5.
Čokoládová Ganache hotová k použitíFunCakes hotová Ganache – tmavá čokoláda – 260gFunCakes Ready to Use Ganache má bohatou chuť tmavé čokolády. Může být použit k zakrytí dortu, k naplnění dortu a k dekoraci. Skvělé také jako čokoládová náplň, příchuť do zmrzliny nebo do krému.Snadné použití.
můžete mít 10.5.
Ariba mléčná - milk discs 32% – 500gAriba mléčná čokoláda – milk discs 32% – 500gPravá mléčná čokoláda.ARIBA je název pro pravou čokoládu firmy Master Martini z nejjemnějších kakaových bobů z pobřeží Slonoviny. Vhodná pro čokoládové výrobky, vč.
můžete mít 10.5.
Kakaooříšková pomazánka bez palmového tukuCarla Cream Premium Kakaooříšková – 200gKakaooříšková pomazánka vhodná k přímému použití na palačinky, chléb nebo do krémů, zmrzlin nebo krémů.Složení:Cukr, rostlinný tuk (shea), lískooříšková pasta (20 %), sušené mléko odstředěné, kakaový prášek se sníže…
můžete mít 10.5.
Elastická poleva – lískooříšková 500gElastická poleva lískooříšková 500gElastická tuková poleva pro dekoraci na pekařské a cukrářské výrobky.Při krájení se neláme. Vhodná také na zamražení.Postup: Zahřát na 50'C a použít podle potřeby.
můžete mít 10.5.
Hořká čokoláda 51% pecky – dark discs – 500gHořká čokoláda 51% pecky – dark discs – 500gHořká čokoláda v peckách od f. Carla , obsah kakaové sušiny nejméně 51%.
můžete mít 10.5.
Hořká čokoláda 60% pecky – dark discs – 500gHořká čokoláda 60% pecky – dark discs – 500gHořká čokoláda v peckách od f. Carla , obsah kakaové sušiny nejméně 60%.
můžete mít 10.5.
Cukrářská poleva bíláPoleva bílá – pecky – 500gBílá poleva v peckáchPoužití: požadované množství rozpustit při max. 45°C (pokud se poleva zahřeje více, začne hrudkovatět). Poté ochladit na cca 30°C, a poleva je takto připravena k použití.
můžete mít 10.5.
Poleva jogurtovo-jahodová – čočky – 500gPoleva jogurtovo-jahodová – pecky – 500gJogurtová poleva v peckách s jahodovou příchutí se sníženým obsahem transmastných kyselin Použití: požadované množství rozpustit při max. 45°C (pokud se poleva zahřeje více, začně hrudkovatět).
můžete mít 10.5.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 30/11/2022 Tento cukr je ideální pro různé procesy jako tradiční bílé glazury, krémových pusinek, éclairů, sladkostí a koblih.Chcete-li připravit tradiční glazuru, přidejte 60 g horké vody do 500 g tmavého cukru a dobře promíchejte.
můžete mít 10.5.
Ariba tmavá - dark discs 72% – 500gAriba tmavá čokoláda – dark discs 72% – 500gPravá tmavá čokoláda.ARIBA je název pro pravou čokoládu firmy Master Martini z nejjemnějších kakaových bobů z pobřeží Slonoviny. Vhodná pro čokoládové výrobky, vč.
můžete mít 10.5.
Čokoládová dekorace – sypání 500gTermostabilní čokoládová dekorace 500gČokoládová dekorace ideální jako náplň do jemného pečiva, croissantů, cukrářských těst a na dozdobení šlehačkových zákusků.Termostabilní – při pečení se neroztečePřipravené k okamžitému použití.Při zapracování do těsta čokoládo…
můžete mít 10.5.