Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieCukrářské hmoty
Pravý holandský marcipán, který obsahuje 25% mandlí, vynikající kvality určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků
.můžete mít 13.6. - 14.6.
Pravý holandský marcipán, který obsahuje 25% mandlí, vynikající kvality určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků
.můžete mít 13.6. - 14.6.
Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu
.můžete mít 13.6. - 14.6.
Vytvářejte nádherné cukrové květiny, modelované figurky a další jedlé umělecké kousky s touto zcela novou prémiovou hmotou speciálně navrženou a vyvinutou pro Roberta Haynese společností SmartFlex
.můžete mít 13.6. - 14.6.
Vanilmix 0,5 kg je směs na přípravu pudinkového krému za studena.
můžete mít 13.6. - 14.6.
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky
.můžete mít 13.6. - 14.6.
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky
.můžete mít 13.6. - 14.6.
Vysoce kvalitní želatina vhodná i na výrobu želatinových květin, motýlů a dalších ozdob
.můžete mít 13.6. - 14.6.