Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieCukrářské hmoty
Fialová modelovací hmota na potahování dortů i připravování ozdob.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Kakaová modelovací hmota na potahování dortů i připravování ozdob.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Modrá hmota na potahování dortů i připravování ozdob.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Oranžová modelovací hmota na potahování dortů i připravování ozdob.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Tělová hmota na potahování dortů i připravování ozdob.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Zelená modelovací cukrová pasta na potahování dortů i připravování ozdob.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Modelovací hmota na potahování dortů i připravování ozdob.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Žlutá hmota na potahování dortů i připravování ozdob.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Lepidlo na cukrové dekorace je zdravotně nezávadné, snadno se používá.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs pro přípravu bílých makronek.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Směs pro přípravu žlutých makronek.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Prášková směs pro snadnou přípravu makronek.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Extrakt vyrobený z pravé vanilky.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Želatina v prášku pro přípravu ovocného želé, moučníků.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Jedlé lepidlo na přilepování ozdob na dort.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Fondantová hmota na potahování dortů, koláčů či vykrajování tvarů.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Fondantová hmota na potahování dortů, koláčů či vykrajování tvarů.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Cukr z kokosových květů je skvělou alternativou ke klasickému třtinovému cukru.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Isomalt pro vytváření působivých dekorací nejen na dorty.
můžete mít 6.6. - 7.6.
LorAnn pomerančové aroma pro přípravu chutných dezertů.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Ochucovací pasta je ideální pro ochucení těst, krémů i zmrzliny.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Ochucovací pasta je ideální pro ochucení těst, krémů i zmrzliny.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Ochucovací pasta s příchutí cookies dodá lahodnou chuť piškotovému korpusu, ganache i zákusku.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Ochucovací pasta créme bruleé je ideální pro ochucení těst, krémů i zmrzliny.
můžete mít 6.6. - 7.6.