Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Kategorie
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×KategorieCukrářské hmoty
Obrázek se svolením khumthong / FreeDigitalPhotos.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Doporučujeme osobní odběr v prodejně
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Použití: Potřebný počet plátků namočíme do vlažné vody na 5 minut, poté vodu slijeme a želatinu důkladně vyždímáme
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Sprej čistič na airbrush pistole.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Pravý holandský marcipán, který obsahuje 25% mandlí, vynikající kvality určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Velkou předností použití Sandry VELVET je jednoduchá příprava korpusu
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Směs na jahodový dezert vám přinese potěšení.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Směs pro výrobu nadýchaných tmavých šlehaných hmot, vhodná pro přípravu plátů i korpusů
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Vytvářejte nádherné cukrové květiny, modelované figurky a další jedlé umělecké kousky s touto zcela novou prémiovou hmotou speciálně navrženou a vyvinutou pro Roberta Haynese společností SmartFlex
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Vanilkový dezert vyniká nejen svou jemnou chutí, ale také snadnou přípravou.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Vanilmix 0,5 kg je směs na přípravu pudinkového krému za studena.
můžete mít 23.5. - 24.5.
Protírající pasta do zmrzliny
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky
.můžete mít 23.5. - 24.5.
Vysoce kvalitní želatina vhodná i na výrobu želatinových květin, motýlů a dalších ozdob
.můžete mít 23.5. - 24.5.