Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Značka
    La Chinata
    ×
La Chinata Paštika Z Iberského Vepřového Masa S Třešněmi S Extra Panenským Olivovým Olejem La Chinata Paštika Z Iberského Vepřového Masa S Třešněmi S Extra Panenským Olivovým Olejem
La Chinata Paštika Z Iberského Vepřového Masa S Třešněmi S Extra Panenským Olivovým Olejem

Iberská paštika s třešněmi La Chinata vyrobená s extra panenského olivového oleje je vynikajícím produktem pro přípravu chuťovek prostým namazáním na chléb nebo společně s naším drobným pečivem. Je také vhodná jako ingredience omáček nebo nejrůznějších pokrmů. Jedná se…

můžete mít 23.9. - 24.9.

La Chinata Bažantí Paštika S Lanýžem S Extra Panenským Olivovým Olejem La Chinata Paštika Z Iberského Vepřového Masa S Třešněmi S Extra Panenským Olivovým Olejem
La Chinata Bažantí Paštika S Lanýžem S Extra Panenským Olivovým Olejem

Bažantí paštika s lanýžem La Chinata je vyrobena s kousky vysoce kvalitního bažantího masa. Bažant je jedním z nejvýše ceněných druhů lovných ptáků z pohledu prestižních kuchařů díky jemné textuře a chuti masa. Navíc je zde spojen s další špičkovou ingrediencí gurmánských…

můžete mít 23.9. - 24.9.

La Chinata Paštika Z Jelita A Piniových Oříšků S Extra Panenským Olivovým Olejem La Chinata Paštika Z Iberského Vepřového Masa S Třešněmi S Extra Panenským Olivovým Olejem
La Chinata Paštika Z Jelita A Piniových Oříšků S Extra Panenským Olivovým Olejem

Játrová paštika s piniovými oříšky je krém s vysoce jemnou texturou, spojující klasickou chuť játrovky, pokrmu s dávnou tradicí, vysokým obsahem bílkovin a nízkým podílem sacharidů, s vlastnostmi piniových oříšků, sušených plodů, které jsou velmi chutné a s oblibou využívané…

můžete mít 23.9. - 24.9.

La Chinata Paštika Z Iberského Prasete „Secreto Ibérico“ S Extra Panenským Olivovým Olejem La Chinata Paštika Z Iberského Prasete „Secreto Ibérico“ S Extra Panenským Olivovým Olejem
La Chinata Paštika Z Iberského Prasete „Secreto Ibérico“ S Extra Panenským Olivovým Olejem

Paštika z iberského prasete La Chinata je vyrobena s kousky vysoce kvalitního masa pocházejícího z černých iberských prasátek. Jedná se o jeden z nejvýše ceněných druhů vepřového masa z pohledu prestižních kuchařů díky jemné textuře a chuti. Tato paštika se doporučuje jako…

můžete mít 23.9. - 24.9.

La Chinata Paštika Z Bramborového Jelita S Extra Panenským Olivovým Olejem La Chinata Paštika Z Iberského Prasete „Secreto Ibérico“ S Extra Panenským Olivovým Olejem
La Chinata Paštika Z Bramborového Jelita S Extra Panenským Olivovým Olejem

Paštika z choriza se připravuje z této tradiční uzeniny typické pro oblast Extremadura a je přímo emblémem provincie Cáceres, protože je součástí její historie i geografie díky použití různých surovin a prvků, které dotváří místní kulturu. Patří mezi ně vepřové maso a pastviny,…

můžete mít 23.9. - 24.9.