Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 912418

Viscopur Polštář Silver Anti Stress 40x60 cm

Viscopur Polštář Silver Anti Stress 40x60 cm

Váháte mezi anatomicky profilovaným polštářem a polštářem klasického tvaru? Máme pro Vás kompromis. Unikátní hybridní polštář o rozměru 40×60 cm, který lze použít čtyřmi způsoby díky skvěle vymyšlené konstrukci. Celý popis
Produkt se již neprodává
879 Kč
Zboží od: MALL
879 Kč

Popis

Viscopur Polštář Silver Anti Stress

Bolí Vás krční páteř, ale nejste si jisti, jestli si zvyknete na anatomický polštář? Váháte mezi anatomicky profilovaným polštářem a polštářem klasického tvaru?

  • Rozměr: 40×60×11 cm.
  • Výška polštáře 11 cm ve vyšším místě.
  • Pro zajištění optimální vzdušnosti je polštář jemně perforovaný.
  • Jemná perforace dělá polštář optimálně středně tuhý (medium).
  • Polštáře obdržíte v praktické průhledné tašce.
Unikátní „hybridní“ polštář:
Máme pro Vás kompromis polštář, který lze použít čtyřmi způsoby díky skvěle vymyšlené konstrukcí. Polštář můžete libovolně otáčet a vybrat si, v jaké poloze je Vám opora hlavy nejvíce příjemná. Vytvoří Vám pod šíjí rovnou plochu či opěrnou bouli, můžete ho mít pod krkem vykrojený či rovný.

Potah se stříbrnými vlákny

Potah je snímatelný a lze jej snadno sundat pomocí zipu a prát v pračce na 40°C. Složení potahu je 63% polyester, 35% viskóza, 2% stříbrná vlákna.

Textilie s obsahem stříbrných vláken zajistí, že budete usínat ve zdravějším prostředí. Právě stříbrná vlákna vetkaná v textiliích ničí a brání růstu bakterií, plísní, hub, kvasinek, a potlačují nepříjemné pachy. Stříbro navíc velmi efektivně zachycuje statickou elektřinu, a tak tělu zajistí odpočinek bez rušivých vlivů a velmi efektivně napomáhá odbourání stresu.

Antibakteriální a antistatické účinky stříbra byly známé už ve středověku. Dnes jsou stříbrná vlákna hojně využívána ve zdravotnictví a ve výrobě funkčního oblečení.

Co je paměťová pěna?

Paměťová, nebo také líná, viscoelastická, kosmická nebo termoreaktivní pěna se vyznačuje tím, že upravuje svoji tuhost podle tepla lidského těla a jeho tlaku. Když si na ni lehnete, pěna se pod Vaším tělem jakoby pomalu proboří. Ne nadarmo bývá paměťová pěna hojně doporučovaná ortopedy a fyzioterapeuty.

Proč anatomický polštář?

Trpíte na bolesti krční páteře? Vedle důsledků sedavého zaměstnání, nedostatku pohybu a jiných nešvarů moderní doby může být na vině i Váš polštář. Pokud spíte na několik let starém a slehlém kousku, je čas na změnu.
Nechejte se dále inspirovat z naší nabídky: