Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Praktická sada na výrobu pralinek obsahuje odkapávací síto a náčiní.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Temperovací přístroj na čokoládu, Stadter.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Ohřívač čokolády s možností zvolit si požadovanou teplotu.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Plastová nálevka na čokoládu či čokoládovou polevu.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Drátěná lopatka s dlouhou rukojetí umožní namočit cokoliv v čokoládě, zároveň na ní můžete pokrm nechat zaschnout a okapat od přebytečné čokolády.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Plastová lžíce pro nabírání čokolády, namáčení i zdobení různých dezertů.
můžete mít 5.6. - 6.6.
Alobal je pro většinu z nás v kuchyni nenahraditelným pomocníkem. Můžete do něj zabalit svačiny, alobalem můžete chránit jídlo v lednici před vysušením, v některých případech využít místo pečicího papíru. Je vhodný při pečení moučníků, různých druhů mas i při grilování. Maso díky tomu zůstává šťavn
Momentálně nedostupné