Brezzo Ančovičky filety v oleji, 156 g
Popis
Ančovičky filety v oleji
Ančovičky filety v oleji jsou jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších tradičních pokrmů v Piemontu.
Vychutnat si je můžete samostatně nebo společně se sladkokyselými paprikami nebo je zapéct v troubě.
Složení: Filety z ančoviček (Engraulis Encrasicolus) 59%, olivový olej 40 %, sůl. Oblast odlovu FAO 37.2.2
Výrobce Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale (CN) – Itálie
Země původu Itálie
Skladování neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny Ryby a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 825 Kj / 197 Kcal
Tuky 15.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3.8 g
Sacharidy 0.0 g
z toho cukry 0.0 g
Bílkoviny 13.9 g
Sůl 5.2 g