Brezzo Cibulky v balzamikovém octě, 300 g
Popis
Cibulky v balzamikovém octě
Nejlepší cibule Boretana italského původu se ručně zpracovává a konzervuje v zálivce z balzamikového octa, který ji obohacuje svou nezaměnitelnou chutí.
Tip na servírování:
Skvěle se hodí jako příloha k pečeným masům a masu obecně. Vynikající také jako lahodný předkrm.
Skladování:
Skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah světla. Po otevření uložte do lednice a spotřebujte do několika dnů.
Složení: Borettane cibule 66%, balzamikový ocet z Modeny I.G.P. (vinný ocet, koncentrovaný hroznový mošt, karamel E150d) 10%, voda, bílé víno, medový ocet, cukr, sůl, přírodní aroma.
Výrobce: Brezzo – Via Enrico Serafino, 3, 12043 Canale (CN) – Itálie
Země původu: Itálie
Skladování: skladovat na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici
Alergeny: Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 226 Kj / 54 Kcal
Tuky 0.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g
Sacharidy 11.0 g
z toho cukry 10.0 g
Vláknina 1.7 g
Bílkoviny 2.6 g
Sůl 1.8 g