Giuliano Tartufi Lanýžová pasta z černého lanýže (Salsa Tartufata), 500 g
Popis
Lanýžová pasta z černého lanýže
Lanýžová pasta z černého lanýže je jedním z nejoblíbenějších produktů: typická chuť lanýžů a hub, a její snadné použití z ní činí univerzální produkt pro různé recepty.
Servírování
- Chléb (opékané nebo krutony)
- Těstoviny, rizoto, polenta
- Náplň do těstovin (ravioli nebo tortellini) nebo masa
- Grilované, pečené nebo smažené maso
- Grilovaná, pečená nebo smažená zelenina (zejména brambory, artyčoky a lilek)
- Omelety
- Pizza
- Pečená ryba
Použití
Doporučujeme 15–20 gramů na osobu. Pastu lze použít za studena na toastu nebo ohřát na pánvi jako omáčka na těstoviny. Podle vašich možností je možné připravit komplikovanější pokrmy přidáním smetany, bešamelu, másla, taveného sýra, oleje nebo majonézy.
Bonus
Lanýžová pasta z černého lanýže patří mezi nejjednodušší produkty, který lze vařit a kombinovat je se všemi ingrediencemi.
Složení
Žampiony, černý letní lanýž (Tuber aestivum Vitt.) 1%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, černé olivy, sůl, lanýžové aroma.
Neobsahuje barviva ani konzervační látky.
Výrobce: Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Itálie
Země původu: Itálie
Skladování: neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny: bez alergenů
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1465 Kj / 356 Kcal
Tuky 36.0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4.7 g
Sacharidy 2.9 g
z toho cukry 0.2 g
Vláknina 1.8 g
Bílkoviny 3.2 g
Sůl 1.5 g