Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 39475990

GRIZLY Bazalka drhnutá BIO 20 g

GRIZLY Bazalka drhnutá BIO 20 g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
GRIZLY Bazalka drhnutá BIO 20 g Pro bazalku je charakteristická nezaměnitelná vůně, kterou zná téměř každý. Bylinka má své místo má především v italské a středomořské kuchyni, nicméně v té vaší se jí také bude líbit. Je totiž oblíbená napříč kontinenty. Celý popis
29 Kč
Zboží od: Grizly.cz
29 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

1.7.2024 na výdejním místě
1.7.2024 - 3.7.2024 na vaší adrese

Popis

GRIZLY Bazalka drhnutá BIO 20 g

Pro bazalku je charakteristická nezaměnitelná vůně, kterou zná téměř každý. Bylinka má své místo má především v italské a středomořské kuchyni, nicméně v té vaší se jí také bude líbit. Je totiž oblíbená napříč kontinenty. Kořeny bazalky (doslova i přeneseně) sahají až do starověké Indie, odkud se rozšířila do Egypta a později do Evropy. Dnes se pěstuje po celém světě, všude tam, kde je dostatečně teplé podnebí. Naše GRIZLY Bazalka v BIO kvalitě pochází z Egypta.

Proč chtít GRIZLY bazalku drhnutou BIO:

✅ široké použití v kuchyni ✅ BIO kvalita ✅ obsahuje vitamín C a mnoho minerálních látek

Jak ji využít?

Bazalka jednoznačně patří na pizzu, do těstovin, salátů či polévek. Vyrábí se z ní lahodné pesto a je skvělá také s rajčaty a mozzarellou (nejlépe v čerstvé formě). V sušené podobě je pak výborná na rybách, kuřeti či v karbanátcích.  

Věděli jste, že…

…biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikací, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení? Biokvalitu ocení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

 

Administrativní zařazení: koření

Složení: bazalka BIO* drhnutá 100 % *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství

Země původu: Egypt

Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Obal vždy dobře zajistěte nebo koření přesypte do uzavíratelné nádoby.
Výraznou aromatickou vůni bazalky zná téměř každý. Své místo má především v italské a středomořské kuchyni, nicméně v té vaší se jí také bude líbit.