Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 42380060

GRIZLY Belgická čokoláda hořká 500 g

GRIZLY Belgická čokoláda hořká 500 g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
GRIZLY Belgická hořká čokoláda 500 g Administrativní zařazení: Čokoládové pecičky Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Min. podíl kakaa v %: 54,5 % (35,1 % kakaové máslo a 19,4 % odtučněný kakaový prášek). Celý popis
Ušetříte 34 Kč 202 Kč
168 Kč
Zboží od: nakliceno.cz
Ušetříte 34 Kč 202 Kč
168 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

25.6.2024 na výdejním místě
25.6.2024 - 27.6.2024 na vaší adrese

Popis

GRIZLY Belgická hořká čokoláda 500 g

  • Administrativní zařazení: Čokoládové pecičky
  • Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Min. podíl kakaa v %: 54,5 % (35,1 % kakaové máslo a 19,4 % odtučněný kakaový prášek).
  • Výrobek může obsahovat stopy mléka
  • Země původu: Belgie
  • Certifikáty: HALAL, Kosher
  • Výrobce: Callebaut, receptura č. 811
  • Trvanlivost: 24 měsíců od data výroby
  • Skladování: Skladujte v čistém a suchém prostředí v teplotách 12 – 20 °C
  • Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).

Jeden z původních receptů Octaafa Callebauta, který se proslavil po celém světě. Stejně jako všechny nejjemnější belgické čokolády, tak i tato je vyrobena z charakteristické směsi Wieze. Pražení celých kakaových bobů zaručuje její plnou chuť, bohatý kakaový základ a jemné ovocné tóny.
Tento mistr ve vyváženosti se dokonale kombinuje se širokou škálou ingrediencí a je vhodný pro každé použití, od vytváření cukrovinek až po sušenky, polevy a nápoje. Pro skvělé výsledky za každých okolností.

Naše hořká čokoláda má široké využití. Kromě toho, že ji můžete mlsat jen tak samotnou, také nabízí velkou svobodu párování s mnoha různými příchutěmi a složkami. Se svou standardní tekutostí se můžete spoléhat na její vynikající zpracovatelnost v širokém rozsahu aplikací: např. tvarové odlévání a polévání cukrovinek nebo dochucování ganache, pěn, krémů, smetany, zmrzliny a omáček.