Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 41021098

LaProve Mexican salt from dried worms and grasshoppers for mezcal or tequila 10g in ampoule and alien holder (PLA, 10X10X7CM).

LaProve Mexican salt from dried worms and grasshoppers for mezcal or tequila 10g in ampoule and alien holder (PLA, 10X10X7CM).

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červová sůl vyrobená z larev, které obývají rostlinu agáve, je pikantní slané koření, které obsahuje pražené a mleté „červy“, pepř a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu. Červi žijí celý svůj život na rostlině, takže Celý popis
999 Kč
Zboží od: LaProve.com
999 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

20.6.2024 na výdejním místě
20.6.2024 - 21.6.2024 na vaší adrese

Popis

Klasické produkty pro tequilu a mezcal a pro salsy. Červová sůl vyrobená z larev, které obývají rostlinu agáve, je pikantní slané koření, které obsahuje pražené a mleté „červy“, pepř a sůl, a tradičně se podává s plátky pomeranče jako příloha k Mezcalu. Červi žijí celý svůj život na rostlině, takže jsou ve skutečnosti koncentrováni v „agáve“. Kobylky oaxacké se během svého životního cyklu živí také rostlinami agáve. Pro výrobu soli z červů se larvy opékají a poté melou na prášek. Tento prášek se poté smíchá se solí a někdy dalšími přísadami, jako jsou mleté chilli papričky, aby se vytvořilo chutné a pikantní koření. Výrazná chuť červů, která je často popisována jako zemitá a lehce oříšková, dodává soli jedinečný šmrnc. Mezcal, destilovaný alkoholický nápoj vyrobený z rostliny agáve, se někdy podává s plátkem pomeranče a přílohou s červí solí. Tradiční způsob, jak si to vychutnat, je olíznout plátek pomeranče, dát si doušek mezcalu a pak ho následovat špetkou soli z červů. Kombinace chutí u některých lidí umocňuje celkový zážitek z pití. Zatímco použití soli z červů a zahrnutí skutečných červů do lahví mezcal jsou tradiční postupy, nejsou všeobecně dodržovány a názory na ně se mohou lišit. Někteří je považují za nedílnou součást zážitku, zatímco jiní je mohou považovat za získanou chuť nebo si raději vychutnat svůj mezcal bez těchto prvků.