Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 27302897

Specio Babiččin perník 50g

Specio Babiččin perník 50g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
BABIČČIN PERNÍK Kořenící směs babiččin perník je ideální při pečení klasického perníku. Mimo jiné se ale hodí i pro přípravu buchet, koláčů nebo čajových sušenek s perníkovou příchutí. Perníkové koření neobsahuje kypřící prášek. Celý popis
29 Kč
29 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

2.7.2024 na výdejním místě
2.7.2024 - 3.7.2024 na vaší adrese

Popis

BABIČČIN PERNÍK Kořenící směs babiččin perník je ideální při pečení klasického perníku. Mimo jiné se ale hodí i pro přípravu buchet, koláčů nebo čajových sušenek s perníkovou příchutí. Perníkové koření neobsahuje kypřící prášek. Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. Recept na perník:400 g hladké mouky200 g cukr krystal4 dcl oleje3,5 dcl mléka2 celá vejce2 lžíce medu1 vanilkový cukr1 lžíce koření Babiččin perník 1 prášek do pečivapůl čajové lžičky sody Všechny sypké směsi smícháme, následně zašleháváme olej, mléko, vejce a med. Těsto pořádně promícháme a vylejeme na vymazaný a vysypaný pekáč nebo plech vyložený pečícím papírem. Perník pečeme při 180 °C přibližně 20 minut. Pokud si nejste jistí, zda je perník upečený, píchněte do něho špejlí, pokud se těsto nelepí, máte hotovo. Dle chuti můžete perník ozdobit mandlemi nebo polít čokoládou či marmeládou. Složení: Koření (skořice, hřebíček, nové koření, badyán, pepř černý), kukuřičná mouka, cukr Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmotnost: 50 gVýrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika