Specio Grilovací směs pro masa 950g - dóza
Popis
GRILOVACÍ SMĚS PRO MASA Grilovací směs pro masa je perfektní volbou pro každého, kdo si chce užít lahodné, šťavnaté maso s dokonalým kořením. Díky této směsi připravíte snadno a rychle výtečné grilované pokrmy, které ocení každý milovník pořádného barbecue. Naše grilovací směs pro masa je speciálně navržena pro dokonalé zvýraznění chuti grilovaných pochoutek. Obsahuje vyváženou kombinaci papriky, česneku, cibule, pepře, chilli a petrželky, které dodají masu bohatou chuť a jemnou pikantnost. Tato směs je ideální pro přípravu hovězího, vepřového i kuřecího masa na grilu, marinády na steaky, hamburgery i žebra. Je také perfektním pomocníkem pro rychlé dochucení masa před pečením či grilováním. Grilovací směs pro masa skvěle doplňuje i zeleninové špízy – stačí směs přidat k olivovému oleji a potřít zeleninu před grilováním. RECEPT: MARINOVANÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA 1 kg vepřových žeber2 lžíce grilovací směsi pro masa3 lžíce oleje2 lžíce medu (nebo javorového sirupu)1 lžíce sójové omáčkyŠťáva z 1 citronuSůl a pepř dle chuti Smíchejte grilovací směs s olejem, medem, sójovou omáčkou a citronovou šťávou. Vepřová žebra omyjte, osušte a pro získání ještě lepší chuti zbavte žebra blány, díky tomu marináda lépe prosákne do masa. Následně je důkladně potřete připravenou marinádou. Nechte je marinovat minimálně 2 hodiny, ideálně přes noc. Předehřejte gril nebo troubu na 180 °C. Žebra grilujte nebo pečte zhruba 30–40 minut, dokud nejsou zlatavá a měkká, přičemž je v průběhu opakovaně potírejte zbylou marinádou. Podávejte s čerstvým pečivem, grilovanou zeleninou nebo dipem dle chuti. Všechny naše kořenící směsi vyrábíme na základě vlastních originálních receptur. Navíc koření balíme do uzavíratelných obalů, tudíž si po otevření uchovává déle všechny své vlastnosti, jako je chuť, vůně a barva. A pokud nevíte, co byste si mohli z daného koření připravit, nechte se inspirovat našimi recepty v magazínu. Složení: Sůl (55 %), směs koření (paprika, česnek, cibule, pepř, chilli, petrželka).NEOBSAHUJE glutamát sodný. Skladování: teplota 25 °C, vlhkost: 60 %, v originálních uzavřených obalech Hmotnost: 950 gVýrobce: IDC-FOOD, s.r.o., U Mlýna 285, Jaroměř 551 02 Vyrobeno: Česká republika