Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1269665

Nillkin Qin Folio Pouzdro pro Huawei Nova 3, černý 2440095

Nillkin Qin Folio Pouzdro pro Huawei Nova 3, černý 2440095

Atraktivní flipové pouzdro pro Huawei Nova 3 skvěle ochrání telefon před poškrábáním, odřením, usazením nečistot a mírní následky pádu. Nabízí tenké a elegantní zpracování s bezproblémovým přístupem ke všem potřebným konektorům a ovládacím prvkům. Celý popis
Produkt se již neprodává
239 Kč
Zboží od: MALL
239 Kč

Popis

Nillkin Qin Folio

Flipové pouzdro poskytuje optimální ochranu vašemu telefonu před poškrábáním, běžným opotřebením, usazením nečistot a mírní následky pádu. Získáte tak nejen kvalitní ochranu pro telefon, ale i stylový a elegantní doplněk.

Hlavní přednosti:

  • Kvalitní a pečlivé zpracování
  • Přesně na míru danému telefonu
  • Plně dostupné ovládací prvky a konektory
  • Přesně na míru
  • Kryt je vyroben z kvalitní PU kůže, která nabízí odolnost, dlouhou životnost a v ruce neklouže. Telefon je pevně uchycený v pouzdře, díky plastové vaničce, do které zařízení jednoduše nacvaknete. Jemně strukturovaný povrch je příjemný do ruky, ze které neklouže.

Klíčové vlastnosti

Pečlivé zpracování poskytuje nejenom ochranu, ale především pohodlné ovládání telefonu. Výřezy na potřebné konektory a fotoaparát jsou přesné a nebrání nijak v jejich funkci. Jednoduché a zároveň elegantní pouzdro je zajímavým a praktickým doplňkem smartphonu, vyrobený z umělé kůže se strukturovaným povrchem.