Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 701114

Siemens WM16W640EU + záruka na motor 10let

Siemens WM16W640EU + záruka na motor 10let

Volně stojící pračka Siemens WM16W640EU s inteligentním systémem automatického dávkování i-Dos. Ten za vás odměří množství detergentu, čímž ušetříte jak za prací prostředek, tak i za vodu, která je zbytečně spotřebována při předávkování pracím práškem. S funcí speedPerfect je možné zkrátít prací program až o 65%. Celý popis
Produkt se již neprodává
21 066 Kč
Zboží od: MALL
21 066 Kč

Popis

Proč si vybrat Siemens?

Zimní bundy vyžadují jiný proces praní a sušení, než džíny. Pračky a sušičky Siemens jsou proto vybavené speciálními programy, inteligentními senzory, které moniturují průběh praní a sušení a bubnem, který zajišťuje maximální ochranu látek, a proto vám poskytují tu nejlepší možnou péči pro jakékoliv druhy prádla a v co nejkratším čase. Díky tomu bude vaše oblečení vždy perfektně připravené na jakékoliv události.
Záruka 10let na motor iQdrive

  • Aby vám vaše pračka po dlouhá léta sloužila k vaší 100% spokojenosti, je nutné, aby byly použité komponenty vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů.
  • Z revolučního designu se vyvinul extrémně bezpečný a spolehlivý motor, jeho inovativní frekvenčně řízená technologie pohání iQdrive motor bez „obrušování uhlíků". Nezáleží na tom, zda pere 8kg náplň jednou za týden anebo vícekrát za den, spolehlivost motoru iQdrive vás ohromí.
  • To není jenom slib, ale garance. A to celých 10let. Více informací naleznete ZDE
i-DOS – systém, který šetří prací prostředek a vodu
i-DOS je inteligentní systém plně automatického dávkování tekutých prostředků. V automatickém programu speciální senzory zjistí váhu prádla, typ tkaniny a stupeň znečištění na základě čehož systém určí přesné potřebné množství tekutého pracího prostředku, a to s přesností na mililitry. Pomocí systému i-DOS ušetříte až 30% tekutého pracího prostředku a až 7 062 litrů vody. To je potenciální roční úspora při použití systému i-DOS namísto běžného domácího praní s manuálním dávkováním.* *Úspora při praní průměrně 220 cyklů ročně. Zdroj: wfk, Institute for Applied Research, Study Report 5132/10. Jednotlivé výsledky se mohou lišit.
Systém waterPerfect Plus
Sofistikovaný senzorový systém zajišťuje maximální efektivitu dávkování vody: Umí rozpoznat nejen typ látky, ale také přesné množství prádla.
Motor iQdrive™
Extrémně efektivní a tichý asynchronní motor se zárukou 10 let.
Funkce speedPerfect, ecoPerfect
Umožní zkrátit dobu praní o 65 % nebo snížit spotřebu energie o 50 % – díky volitelné možnosti programu.
Program outdoor
Senzorově kontrolovaný program outdoor/impregnace spolehlivě vypere a ochrání vaše kvalitní funkční textilie. Můžete také podle potřeby přidat impregnační prostředek. Pomocí tohoto ošetřovacího „wash-in“ prostředku, optimální teploty a speciálním pohybům bubnu program obnoví funkci vodoodpudivosti vašich textilií. Prodyšnost zůstane plně zachována.
Snadné ovládání
Pomocí digitálního multiTouch displeje můžete pračku ovládat intuitivně a s vysokou precizností.
antiVibration Design™
Kruhovitá struktura bočních panelů zajišťuje větší stabilitu a snižuje vibrace způsobené otáčením bubnu, kromě toho dodatečná izolace také snižuje hluk.
Buben waveDrum
Mimořádně šetrné a intenzivní praní díky unikátní struktuře bubnu, který prádlo chrání a snižuje jeho mačkavost.
Systém aquaStop
Systém aquaStop vás stoprocentně ochrání před škodami způsobenými vodou, a to s doživotní zárukou.
Start/Pauza s re-load funkcí (možnost doplnění prádla)
Přidejte zapomenuté prádlo k praní i po jeho začátku. V závislosti na fázi praní lze pomocí funkce re-load pozastavit prací program a p