Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Části těla a problematiky
Složka
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Přípravek Geladrink SportAktiv představuje komplexní kloubní výživu s kolagenem FORTIGEL® a L-karnosienm, multivitamínem a bylinnými extakty pro normální činnost kloubů a svalů při sportu, pro normální činnost nervového systému.
můžete mít 4.3. - 5.3.
Perpetuum nápoj černý rybíz je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu. Je vhodný zejména pro aktivní lidi a sportovce k moderní a komplexní výživě kostí a chrupavek kloubů, krve, imunitního systému a tkání namáhaného organismu.
můžete mít 4.3. - 5.3.
Geladrink Plus Jahoda je regenerační a ochranná kloubní výživa s klinicky testovanými kolagenními peptidy 3000 Da z kolagenu typu I, II, III s organicky vázanou sírou, biotinem, vitamíny a minerály.
můžete mít 4.3. - 5.3.
Barny's Triple Blend Extra Silný 700 g se stévií ještě obsažnější a ještě silnější produkt pro vaše klouby.
můžete mít 4.3. - 5.3.
Inca Collagen je výživový doplněk s obsahem 100% čistého hydrolyzovaného mořského kolagenu bez přísad.
můžete mít 4.3. - 5.3.
Geladrink FORTE HYAL práškový nápoj višeň je hloubková kolagenní kloubní výživa s hyaluronanem sodným, glukosamin a chondroitinsulfáty, MSM, antioxidanty.
můžete mít 4.3. - 5.3.
ALAVIS MAXIMA Triple Blend Extra Silný s aroma a se sladidlem z rostliny stévie je prémiový produkt pro klouby.
můžete mít 4.3. - 5.3.
Marine kolagen drink obsahuje rybí kolagen typu I, II a III, který je výjimečnou formou mořského kolagenu.
můžete mít 4.3. - 5.3.
Hloubková kolagenní kloubní výživa s hyaluronanem sodným, glukosamin a chondroitinsulfáty, MSM, antioxidanty. Je zdrojem látek s nutričním a fyziologickým účinkem doplňujícím běžnou stravu a lze jej užívat ke komplexní výživě kostí a chrupavek kloubů.
můžete mít 4.3. - 5.3.
Enzymaticky hydrolyzovaný kolagen má díky velmi krátkým molekulovým řetězcům zabezpečenou maximální využitelnost v lidském organismu.
můžete mít 4.3. - 5.3.