Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 743826

Leifheit Mechanický zametač Regulus 11700

Leifheit Mechanický zametač Regulus 11700

239x

hodnoceno

88 %

spokojenost

6x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Zametač Regulus vám pomůže rychle odstranit prach, špínu, chlupy a nečistoty z koberců a to bez použití elektrické energie. Má regulovatelnou výšku hlavice a sklopnou rukojeť pro úklid pod nábytkem. Celý popis
Ušetříte 287 Kč 1 009 Kč
722 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 287 Kč 1 009 Kč
722 Kč
Rozbaleno
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Petr Z.
8.4.2020
Ověřený nákup
Dárek rodičům. Velká spokojenost, bez eklektřiny a hluku v podstatě můžete vysát i o půlnoci a nikoho doma včetně sousedů nebudete rušit.
Marie L.
24.12.2021
Ověřený nákup
Výborný, nemusí se nabíjet. Dobře sbírá nečistoty na koberci. Regulovatelná výška kartáče.
Jana L.
15.6.2021
Ověřený nákup
Lehký zametač, celkem dobře bere i z vyššího koberce. Dobrá první pomoc pro drobílky apd. Mohu doporučit
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.5.2022
Ověřený nákup
jednoduché rýchle zametanie
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.3.2022
Ověřený nákup
Vlasy a nepořádek z koberce sbírá skvěle. Posbíral i rozsypanou hlínu. Na linu a PVC má problém s většími kusy nepořádku.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.3.2022
Ověřený nákup
Nic moc jsem neočekávala. Ale chlupy po kočce sebere, s drobky je to trochu horší. Mezi luxovanim to stačí
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.3.2022
Ověřený nákup
Výborný pomocník s tradicí, lety osvědčený, hlavně, že zametací váleček se otáčí v kovovém uložení a ne v umělé hmotě, jako konkurenční výrobky této cenové kategorie.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.2.2022
Heureka recenze
Spolehlivé funguje
Petra M.
10.2.2022
Ověřený nákup
rýchle zametanie kobercov, kúpila som ho deťom do izby, aby ho mali po ruke. Som spokojna
Ľubomír J.
26.1.2022
Ověřený nákup
Super ....
Tomáš Michal B.
26.1.2022
Ověřený nákup
odporúčam, Stará klasika, výborný výrobok aj cena
Jana L.
29.11.2021
Ověřený nákup
Vše v pořádku.
Zuzana H.
4.8.2021
Ověřený nákup
Dobrý hlavne na koberce,
Katerina S.
14.5.2021
Ověřený nákup
Musím hodně tlačit aby začal pracovat.
Kristýna M.
11.5.2021
Ověřený nákup
Super výrobek. Už žádné hadice