10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 39745770

BRUNBESTE Brunbeste konvička na mléko ocelová konvička na napěnění mléka 600ml 2210 34696

BRUNBESTE Brunbeste konvička na mléko ocelová konvička na napěnění mléka 600ml 2210 34696

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Ocelová konvička, kterou lze použít jako konvici na mléko podávání teplého mléka do kávy a pro napěnění mléka v espresso strojích vybavených parní tryskou. Celý popis
558 Kč
Zboží od: Takemore_net
558 Kč
Doprava zdarma
S novou kartou za

23.12.2024 - 27.12.2024 na vaší adrese

Popis

Ocelová konvička, kterou lze použít jako konvici na mléko podávání teplého mléka do kávy a pro napěnění mléka v espresso strojích vybavených parní tryskou. Jak víme, nejlepší je napěňovat mléko v kovové konvici s vhodnou hubičkou, aby bylo mléko dobré konzistence a dalo se pěkně a úhledně nalít do kávy. Džbán má výlevku určenou pro latte art, ideální pro napěnění mléka a přípravu cappuccina.

Materiál: nerezová ocel s černým práškovým nástřikem ocel
 

Rozměry: průměr 8 cm, výška 11 cm

< span data-mce->Kapacita: 600 ml

Podrobnosti:</ p >

- Konvička na mléko pro podávání a napěňování mléka

- Má rukojeť a výlevku pro snadnější nalévání.</ span>< /p>

- Uvnitř je praktická odměrka každých 50 ml.

Jak napěnit mléko dokonale?</ p>

  1. Do konvice by se mělo nalít studené mléko. Nezapomeňte ho použít příliš mnoho – napěněné mléko dvakrát zvětší svůj objem, takže musí mít pro sebe trochu místa.
  2. Nakloňte džbán s mlékem mírně a vložte ji do trysky I – měla by být těsně pod hladinou mléka.
  3. Zapněte zařízení a napěňte mléko kruhovým pohyby s džbánem. Tryska by měla být vždy těsně pod hladinou.
  4. Když se mléko napění a zvětší se jeho objem, posuneme trysku trochu hlouběji, abychom zahřáli spodní vrstva mléka .
  5. Ideální teplota je kolem 65°C – 70°C. Při této teplotě se laktóza obsažená v mléce rozpustí, což mu dodává sladkou chuť. Vyšší teplota způsobí, že se protein srazí a nestihnete ho napěnit. Baristé někdy používají speciální teploměry vložené do džbánů. Pravděpodobně žádný nemáte, takže přestaňte zahřívat, až bude konvička nepříjemně horká.
  6. Nakonec na konvici zaklepejte, aby se bublinky mléka usadily trochu. Připraveno! Do espressa můžete přidat mléko a připravit cappuccino, latte nebo jinou kávu.