Iswari BIO Kokosový cukr (Objem 250 g)
Popis
Kokosový cukr je mimořádný tím, že patří mezi skutečné delikatesy a současně našemu tělu prospívá.
Kokosový cukr je získáván v Indonésii ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem. Nektar je potom sušen v místních vesnicích domorodců a takto získané krystalky jsou výjimečnou pochutinou s jemně karamelovou příchutí.
Nízký glykemický index (35) ho činí vhodným sladidlem pro mírné diabetiky a také pro ty, kteří upřednostňují sladidla, jež nezatěžují slinivku břišní. Dále obsahuje vysoké množství minerálů, jako hořčík, draslík, zinek a železo. Je také bohatý na vitamíny skupiny B.
Jak používat:Ideální do kávy, smoothie, koktejlů, apod. Sladivost je stejná jako u klasického bílého cukru.
Balení:250 g nebo 1 000 g (sypký prášek)
Upozornění:Kokosový cukr není rafinovaný. Země původu Indonésie.
Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před sluncem.
Složení: