Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Příchuť
Složka
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Třtinový cukr vyrobený pouze z vyzrálé cukrové třtiny. Cukr není při výrobě chemicky rafinován. Je čištěn pouze sedimentací a filtrací a zachovává si tak velké množství zdraví prospěšných živin a minerálních látek. Vhodný při přípravě široké palety sladkých pokrmů, nápojů, na pečení a vaření.
můžete mít 27.9. - 1.10.
100% čistá fruktóza ( ovocný cukr ). Vhodná při přípravě široké palety sladkých pokrmů, nápojů, na pečení a vaření. Přirozeně se vyskytuje v ovoci, medu a některé zelenině.
můžete mít 27.9. - 1.10.
Přírodní BIO sladidlo. Agáve sirup vyrobený pouze odpařováním agávové šťávy. 1,5 násobek sladké chuti běžného třtinového nebo řepného cukru = nižší dávkování = nižší energie. Univerzální použití v kuchyni, na pečení nebo slazení nápojů.
můžete mít 27.9. - 1.10.
BIO třtinový cukr vyrobený z cukrové třtiny vypěstované dle zásad ekologického zemědělství. Cukr není při výrobě chemicky rafinován. Je čištěn pouze sedimentací a filtrací a zachovává si tak velké množství zdraví prospěšných živin a minerálních látek.
můžete mít 27.9. - 1.10.
Kandysový cukr je vyroben z čistého cukerného roztoku pomalou krystalizací a sdílí všechny vlastnosti klasického cukru. Hnědý Kandys se narozdíl od bílého vyrábí z karamelizovaného cukru a jeho chuť připomíná karamelky.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Kandysový cukr je vyroben z čistého cukerného roztoku pomalou krystalizací a sdílí všechny vlastnosti klasického cukru. Hnědý Kandys se narozdíl od bílého vyrábí z karamelizovaného cukru a jeho chuť připomíná karamelky.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Kandovaný cukr Kandys je vyroben z čistého roztoku cukru pomalou krystalizací. Hnědý Kandys získává svoji velmi delikátní vůni zkaramelizováním cukru. Je ideálním pomocníkem pro slazení všech druhů kávy, bylinkových čajů, kakaa, grogu, punče nebo třeba svařeného vína.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Kandovaný cukr Kandys – velké krystaly je vyroben z čistého roztoku cukru pomalou krystalizací. Hnědý Kandys získává svou velmi delikátní vůni zkaramelizováním cukru. Ideální pro slazení kávy, čaje, bylinkových čajů, kakaa, grogu, punče, svařeného vína …
můžete mít 24.9. - 25.9.
Kandysová tyčinka je sladidlo v podobě krystalizovaného, vysoce koncentrovaného roztoku cukru na špejli, díky které nebudete při slazení svého oblíbeného nápoje potřebovat lžičku – špejle ji pohodlně nahradí. Ideální pro slazení všech druhů kávy, čaje, kakaa, grogu, punče, svařeného vína apod.
můžete mít 24.9. - 25.9.
Kandovaný cukr Kandys je vyroben z čistého roztoku cukru pomalou krystalizací. Hnědý Kandys získává svou velmi delikátní vůni zkaramelizováním cukru. Ideální pro slazení všech druhů kávy, čaje, bylinkových čajů, kakaa, grogu, punče, svařeného vína …
můžete mít 24.9. - 25.9.