Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1099140

A4Tech Bloody M550 černá/červená (M550)

A4Tech Bloody M550 černá/červená (M550)

A4tech Bloody M550 jsou elegantní herní sluchátka se skvělým dynamickým zvukem. Neslouží jen pro hraní her, ale díky svému designu jsou vhodné i k normálnímu nošení. Frekvenční odezva 10–22000 Hz, citlivost 103 DB při 32 OHM. Technologie M.O.C.I. a hranatý kabel. Celý popis
Produkt se již neprodává
999 Kč
Zboží od: MALL
999 Kč

Popis

A4tech Bloody M550

Elegantní herní sluchátka se skvělým dynamickým zvukem. Neslouží jen pro hraní her, díky svému designu je nemusíte nechávat jen doma u PC, ale můžete je využít k poslechu hudby třeba v MHD na cestě do práce nebo do školy.

M.O.C.I. technologie

M.O.C.I. (Mycelium of Carbon IT) je navržena tak, aby po dlouhém době nošení zamezila bolesti hlavy. Membrána s plným rozsahem MOCI je vyrobena z papírového materiálu, který pomáhá vašemu uchu dýchat, a navíc nabízí plně ponořující prostorový zvuk, který vytváří realistický zvukový zážitek

Hybridní membrána

Membrána je navržena se dvěma materiály kombinovanými do jedné jednotky reproduktoru. M.O.C.I. zajišťuje tuhost a zajišťuje jasné krystalové výšky a středy. High Flex Ring poskytuje vysokou flexibilitu a výkonné hluboké rezonující basy. Každá membrána je navržena pro něco jiného a společně nabízí skutečně vyvážený zvuk s extrémně vysokým rozlišením a dynamickým výkonem. Ve srovnání s běžnou plastovou / hliníkovou jednoduchou membránou, která je vyrobena z jediného materiálu.

Desing a komfort

Skládací náušníky jsou navrženy tak, aby vám při cestování nezabírali tolik místa + oddělitelný 3,5mm aux kabel. In-Line ovládací prvky. Díky snadno přístupnému ovládání na kabelu s vestavěným mikrofonem můžete sluchátka využít i pro komunikaci přes vaše PC, tablety a mobilními zařízeními Apple / Android. Díky unikátnímu pletenému krychlovému 1,3m kabelu vám nehrozí, že by se zamotal tak snadno jako u jiných sluchátek.

Klíčové vlastnosti

Herní sluchátka A4tech Bloody M550 vybavena M.O.C.I. technologii poskytují křišťálově čistý zvuk a hluboké basové tóny. Uzavřený asymetrický design náušníků kopíruje tvar vašeho ucha a redukuje tak velmi efektivně okolní ruch a umožní Vám se plně soustředit na herní výkony nebo rozpracované úkoly. Frekvenční rozsah sluchátek je 10 Hz až 22 kHz, citlivost je 103 dB a impedance je 32 Ohmů. Sluchátka se připojují prostřednictvím standardního 3.5 mm jack konektoru. Délka kabelu je 1,3 m + prodlužovací kabel o délce 1 m. Frekvenční rozsah mikrofonu je 75–16 kHz, citlivost –45dB.

Technické specifikace:

  • Mikrofon: Ano
  • Frekvenční rozsah min. [Hz]: 10
  • Frekvenční rozsah max. [kHz]: 22
  • Impedance [Ohm]: 32
  • Citlivost [dB – SPL]: 103
  • Konektor: 3.5mm (TRRRS)
  • Délka kabelu [m]: 1,3