Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 883530001

Extrifit Go Pro 30 3kg čokoláda

Extrifit Go Pro 30 3kg čokoláda

Go Pro 30 je sportovní nápoj vynikající chuti. Obsahuje bílkoviny, palatinózu (izomaltulózu), L-glutamin a trávicí enzymy. Díky obsahu bílkovin je využíván pro nárůst a udržení svalové hmoty. Sacharidy slouží jako zdroj energie. Go Pro 30 obsahuje také mimořádně vysokou dávku L-glutaminu. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 059 Kč
1 059 Kč/dávka
Zboží od: MALL
1 059 Kč
1 059 Kč/dávka

Popis

Sacharidová složka produktu Go Pro je tvořena izomaltulózou (palatinózou), která tvoří 50 % obsahu sacharidů produktu a je doplněna maltodextrinem a dextrózou.

O POUŽITÝCH NATIVNÍCH CFM SUROVINÁCH:

  • CFM je přírodní, nechemický proces výroby syrovátkového proteinu nejvyšší kvality, filtrovaného na speciálním, vysoce technologicky vyspělém keramickém cross-flow filtru, který je schopen dokonale odfiltrovat všechny nežádoucí složky (jako je tuk, laktóza…) a izolovat čistou (panenskou) syrovátkovou bílkovinu se zachováním všech cenných primárních mikrofrakcí, jako je beta laktoglobulin, alfa laktoglobulin, sérový albumin, immunoglobulin, glykomakropeptid, laktoferin, laktoperoxidáza, peptony proteáz.
  • CFM je čistě přírodní nechemický proces, při kterém nejsou používány žádné pomocné chemikálie či rozpouštědla.
  • CFM je nejšetrnější existující metoda výroby bílkovin, protože surovina není vystavena žádným fyzikálním veličinám, např. vysokému tlaku, teplotě, iontům.
  • Pouze samovolně prochází svojí vlastní vahou přes keramické filtry.
  • Díky tomu je finální syrovátkový protein intaktní = nedotčený ničím a nikým = tzv. panenský protein (virgin protein).
  • Jeho struktura, složení bílkovin, vůně, barva a chuť je přirozená, ničím neovlivněná a nezměněná, zůstává v původní přírodní, tzv. nativní podobě.
  • CFM proces je vedle zachování všech cenných frakcí šetrný i k minerálům.
  • CFM protein obsahuje více vápníku, než obsahují proteiny vyrobené jinými metodami, např. iontovou výměnou, a také méně nežádoucího sodíku.

Dávkování:

  • závisí na tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy
  • 1 odměrka = 45 g
  • doporučujeme rozložit denní dávku (2 – 6 odměrek) Go Pro 30 do 2 – 3 porcí, které je vhodné konzumovat jako svačinu mezi jídly
  • v tréninkové dny konzumujte Go Pro 30 přednostně po tréninku

Složení čokoláda:

  • palatinóza (izomaltulóza) 50 %, dextróza 25 %, maltodextrin 25 %, syrovátkový proteinový koncentrát CFM (16,7 % proteinové složky), syrovátkový proteinový izolát CFM (16,7 % proteinové složky) (bílkovinné frakce obsahující: beta laktoglobulin 43 – 48 %, alfa laktalbumin 14 – 18 %, glykomakropeptidy 24 – 28 %, imunoglobulin G 1 – 3 %, bovinní sérum albumin 1 – 2 %, laktoferin < 1 %), enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein se stupněm hydrolýzy DH32 (16,7 % proteinové složky) (bílkovinné frakce obsahují: beta laktoglobulin 4 %, alfa laktalbumin 9 %, imunoglobuliny 1 %, bovinní sérový albumin 4 %, syrovátkové proteinové frakce s molární hmotností 500 – 1000 Da 17 %, syrovátkové proteinové frakce s molární hmotností < 500 KDa 65 %), micelární kasein (16,7 % proteinové složky), 99 % hovězí proteinový izolát (16,7 % proteinové složky) (sprejově sušený hovězí vývar), vaječný albumin (16,7 % proteinové složky), L-glutamin, enzymatický komplex: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza

Složení vanilka:

  • palatinóza (isomaltulóza), dextróza, maltodextrin, syrovátkový proteinový koncentrát CFM (16,7 % proteinové složky) a syrovátkový proteinový izolát CFM (16,7 % proteinové složky) (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 43 – 48 %, alfa laktalbumin 14 – 18 %, glykomakropeptidy 24 – 28 %, imunoglobulin G 1 – 3 %, bovinní sérový albumin 1 – 2 %, laktoferin méně než 1%), enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový proteinový koncentrát s nejvyšším stupněm hydrolýzy DH 32 (16,7 % proteinové složky) (obsah bílkovinných frakcí: beta laktoglobulin 4 %, alfa laktalbumin 9 %, imunoglobulin 1%, bovinní sérový albumin 4 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností 500 – 1000 Da 17 %, bílkovinné frakce syrovátky s molární hmotností < 500 KDa 65 %), micelární kasein (16,7 % proteinové složky), 99 % hovězí proteinový izolát (16,7 % proteinové složky) (sprejově sušený vývar z hovězího masa), vaječný albumin (16,7 % proteinové složky), L-glutamin, komplex 7 enzymů: papain, alfa amyláza, bromelain, laktáza, celuláza, neutrální proteáza, lipáza

Dále by vás z naší nabídky mohlo zajímat: