MALL.CZ otevírá čtvrtou pražskou pobočku, další prodejny budou následovat

Praha, 25. srpna 2011

Ke svým šesti kamenným pobočkám – v Praze (3x), Brně, Ostravě a Plzni – přidává dnes internetová nákupní galerie MALL.CZ další pražskou prodejnu. Nová pobočka je zákazníkům k dispozici v Praze 5. Další prodejny v krajských městech se během roku 2011 ještě otevřou.

MALL.CZ těmito kroky pokračuje v rozšiřování sítě poboček pro osobní odběry. „V Česku volí osobní odběr celkově 40 % zákazníků a v městech, kde odběrná místa již máme, tento podíl činí i více než 70 %. I pro velký internetový obchod, jako je MALL.CZ, jsou tak kamenné pobočky důležitým obchodním nástrojem a možností, jak být se zákazníky v kontaktu,“ komentuje oblibu osobních odběrů u českých zákazníků Marek Liška, generální ředitel MALL.CZ.

„Obchod plánuje otevírat další kamenné prodejny ve velkých českých městech. V plánu jsou Pardubice, Olomouc či České Budějovice, do lepších prostor se bude stěhovat mimořádně využívaná brněnská pobočka. Nová pražská prodejna, v pořadí již čtvrtá v hlavním městě, se otevřela na adrese Seydlerova 7/2149 v Praze 5 – Stodůlkách, kousek od stanice metra B Nové Butovice.

Seznam prodejen MALL.CZ