Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Odrůda
Typ vína
Vinařská oblast
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Typ vínašumivé
Víno vyrobené ve vinařství Montenisa v regionu Franciacorta. Má světle žlutou barvu, jemné a elegantní perlení s krémovou pěnou. Ovocná vůně s tóny bílých broskví, chlebové kůrky a dotekem kvasnic. Ch
můžete mít 24.9. - 25.9.
Cava Alsina Sarda Brut Blanc de Blanc 0,75l – Po vylisování probíhala fermantace při nízké teplotě v nádržích z nerezavějící oceli. Druhá fermentace probíhala v láhvi 12 měsíců. Barva je zeleně žlutá
můžete mít 24.9. - 25.9.
Sklizeň hroznů je prováděna ručně. Hrozny pocházejí z 30–40 letých vinic. Fermentace probíhá při nízké teplotě (15°C) v nerezových kádích. Druhotná fermentace probíhá na lahvi a to 18–20 měsíců. Bar
můžete mít 24.9. - 25.9.
Castello di Cigognola Oltrepo Pavese Brut 'More 2012 je velmi příjemným šumivým vínem, protože vyjadřuje všestranný potenciál pinot noir, strukturovaný a elegantní zároveň. Skvělá klasická metoda, k
můžete mít 24.9. - 25.9.
Castello di Cigognola 'More Rosé je voňavé a šumivé víno s třpytivou barvou cibuloviny, husté a velmi jemné pergoly. Na nose uvolňuje vůni kvasinek a lesních jahod. Krémová a živá na patře, téměř sl
můžete mít 24.9. - 25.9.
Růžové šumivé víno brut, z vinařské oblasti Cava, z odrůdy Garnacha. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Zraje 24–30 měsíců v lahvi. Má světle lososově růžovou barvu, aroma třešní, jahod, jablek
můžete mít 24.9. - 25.9.
Bílé šumivé víno brut, z vinařské oblasti Cava, z odrůd Parellada, Xarello, Macabeo a Chardonnay. Vyrábí se tradiční metodou champenoise. Barva slámově žlutá s nazelenalým odstínem, jemné a perzisten
můžete mít 24.9. - 25.9.