Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Odrůda
Vinařská oblast
Typ vína
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tinto Fino, zraje 20 měsíců v dubovém sudu, následně v lahvi, celkem 3 roky. Oblast Ribera del Duero je ideální pro tento typ vína. Pé
můžete mít 23.5. - 24.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tinto Fino, zraje 20 měsíců v dubovém sudu, následně v lahvi, celkem 3 roky. Oblast Ribera del Duero je ideální pro tento typ vína. Pé
můžete mít 23.5. - 24.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tinto Fino, zraje 20 měsíců v dubovém sudu, následně v lahvi, celkem 3 roky. Oblast Ribera del Duero je ideální pro tento typ vína. Pé
můžete mít 23.5. - 24.5.
Valentina Cubi Morar Amarone Classico della Valpolicella ročník 2007 je nádherně dubové Amarone, které se může pochlubit stínem vanilky, čokolády, zralého ovoce, tabáku, melasy a kůže. J
můžete mít 23.5. - 24.5.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Montes de Toledo, z odrůdy Viogner. Zraje 6 měsíců ve francouzských dubových sudech. Má žlutou barvu se zlatými odlesky, aroma broství, meruněk, koření a květin. V
můžete mít 23.5. - 24.5.
Bílé víno suché, z vinařské oblasti Rías Baixas, z odrůdy Albarino, Loureiro a Treixadura. Fermentace probíhá v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě. Má citronově žlutou barvu, kompl
můžete mít 23.5. - 24.5.
Bílé víno Davila M-100 2011 vyrobené ze směsi Loureiro, Caíno Blanco a Albarino. Vyráběné v Rías Baixas D.O., kde byly hrozny ručně vybrány na vinici, sklizeny a znovu vybrány ve sklepě. Hrozny Albar
můžete mít 23.5. - 24.5.
Venta la Vega Ternario 1 2016, 0,75l, suché, červené z Vinařství Bodegas Venta la Vega Territorio Ecológico, které zpracovává červené víno z oblasti Almansa, které je vysoce kvalitně vyvážené a produk
můžete mít 23.5. - 24.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Toro, z odrůdy Tinta de Toro ze 40 let starých keřů. Zraje 4 měsíce v amerických dubových sudech. Má komplexní aroma V chuti je masité, výrazné, tělnaté a kulaté
můžete mít 23.5. - 24.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero D.O., z odrůdy Tempranillo. Hrozny fermetují při teplotě 24–32 °C. Macerace probíhá 10–30 dní. Dále víno zraje ve francouzských dubových sudech
můžete mít 23.5. - 24.5.
Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůd Tempranillo a Cabernet Sauvignon. Zraje ve francouzských dubových sudech 24 měsíců. Má intenzivní třešňovou barvu s garnátovým odstínem
můžete mít 23.5. - 24.5.
Červené víno DO Ribera del Duero Vina Pedrosa Navilla Tinto Reserva 212 pochází z vinařství Bodegas Hermanos Pérez Pascuas a je vyrobena z hroznů Tempranillo. Reserva víno, DO Ribera de Duero vyrobené
můžete mít 23.5. - 24.5.