Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1311493

Trust GXT 706 Rona (22980)

Trust GXT 706 Rona (22980)

Herní židle s podložkou na nohy, polstrovaná, ergonomická, polstrované opěrky rukou, pětiosý stojan s kolečky, masivní kovový rám. Celý popis
Produkt se již neprodává
4 999 Kč
Zboží od: MALL
4 999 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti:

Herní židle s podložkou na nohy

The GXT 706 Rona herní židle se zatahovací podložkou na nohy a látkovým opěradlem Vám poskytne plný komfort u sezení u počítače, ať již budete hrát, či pracovat. Nabízí perfektní kombinaci funkčnosti, pohodlí a ergonomie, která doplní Váš herní setup.

Plná podpora

Pohodlně se usaďte a začnete vylepšovat Vaše herní dovednosti! Tato židle má široký rozsah doporučené výšky. Od 150 do 190 cm. Zvedák 4. třídy Vám umožní nastavit ideální pozici, která bude odpovídat Vaší výšce. Je plně nastavitelná, což Vám poskytne plnou podporu a pohodlí při Vašich herních maratonech.

Nastavte si sklon

Opěrka s 45stupňovým nastavením úhlu a možností uzamčení v libovolné poloze Vám zajistí perfektní úhel sledování za všech okolností. Chystáte se na večer plný hraní? Nemusíte se obávat, že Vám bude teplo – prodyšný materiál opěradla zabrání pocení zad a polstrované opěrky Vás udrží ve vzpřímené poloze a zajistí dokonalou oporu.

Prostě relaxujte!

Vysunovací podložka na nohy umožní univerzální použití Vaší židle. Můžete buď pracovat ve vzpřímené poloze, nebo židli přeměnit v pohodlné křeslo s oporou pro nohy, například při hraní na konzoli.

Kvalitní a pevná konstrukce

Židle je plně otočná a robustní kovový rám kombinovaný s 5 kolečky z umělé hmoty bezpečně unese až 120 Kg váhy a zajistí tak dokonalou stabilitu. Dvojitá pevná kolečka navíc umožní plynulé pohybování po podlaze.

Podrobná specifikace:

Technické parametry:
  • Naklopení opěradla: Ano
  • Potah: PU kůže, Elastická tkanina
  • Nastavitelná výška sedáku [mm]: 90
  • Barva: Černá, Červená
  • Rám: Kovový
  • Hmotnost [kg]: 16
  • Nosnost [kg]: 120

Užitečné odkazy: