Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
  • Materiál
    plast
    ×
MAT forma na led tyčky (10x) 29,5x11,5x2cm PH/silikon mix barev Excellent Houseware Formy Na Nanuky Sada 6 Ks. Tyčinek Na Zmrzlinu Se Stojany
MAT forma na led tyčky (10x) 29,5x11,5x2cm PH/silikon mix barev

Forma na led vytvoří kostky ledu, které s oblibou využíváme k ochlazení nápojů.

můžete mít 20.9.

Excellent Houseware Formy Na Nanuky Sada 6 Ks. Tyčinek Na Zmrzlinu Se Stojany Excellent Houseware Formy Na Nanuky Sada 6 Ks. Tyčinek Na Zmrzlinu Se Stojany
Excellent Houseware Formy Na Nanuky Sada 6 Ks. Tyčinek Na Zmrzlinu Se Stojany

Forma na zmrzlinu s rozměry (V 9 cm, šířka 5 cm v nejširším místě, tloušťka 2,5 cm). Vyrobeno z vysoce kvalitního plastu. Forma je zdravotně nezávadná a potravinově neutrální.

Momentálně nedostupné

M.A.T. Group tvořítko na zmrzlinu 28,5x8x8cm PH (6ks) Excellent Houseware Formy Na Nanuky Sada 6 Ks. Tyčinek Na Zmrzlinu Se Stojany
M.A.T. Group tvořítko na zmrzlinu 28,5x8x8cm PH (6ks)

Tvořítko na zmrzlinu je vynikající pro domácí přípravu ovocné i smetanové zmrzliny, ovocných dření či sorbetů.

můžete mít 20.9.

Ibili Formy na zmrzlinu 2ks M.A.T. Group tvořítko na zmrzlinu 28,5x8x8cm PH (6ks)
Ibili Formy na zmrzlinu 2ks

Vyrobte si doma lahodnou ovocnou zmrzlinu za pomoci dvou praktických silikonových forem.

můžete mít 24.9. - 25.9.

M.A.T. Group tvořítko na zmrzlinu 28,5x8x8cm PH (6ks) M.A.T. Group tvořítko na zmrzlinu 28,5x8x8cm PH (6ks)
M.A.T. Group tvořítko na zmrzlinu 28,5x8x8cm PH (6ks)

Tvořítko na zmrzlinu 28,5 × 8 × 8 cm, PH (6 ks).

rozměry: 28,5 × 8 × 8 cm materiál: plast balení: 6 ks

Tvořítko na zmrzlinu je vynikající pro domácí přípravu ovocné i smetanové zmrzliny, ovocných dření či sorbetů.

můžete mít 20.9. - 23.9.

Mastrad Forma na zmrzlinu Mastrad zelená M.A.T. Group tvořítko na zmrzlinu 28,5x8x8cm PH (6ks)
Mastrad Forma na zmrzlinu Mastrad zelená

Originální forma na zmrzlinu a led, s pomocí níž lze velice jednoduše vytvořit domácí chladivou dobrotu.

můžete mít 24.9. - 25.9.