Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Cherry rajčata Pachino I.G.P. jsou malá, ve zralosti mají dobrou kyselost v poměru k obsahu cukrů, což je předurčuje k přípravě omáček. Zpracování zůstalo stejné, jaké si místní obyvatelé tradičně předávají po generace. Pravost, čerstvost surovin a přísné kontroly zaručují jejich nejvyšší kvalitu.
můžete mít 26.6. - 27.6.
Ragú, jaké jste zaručeně ještě nikdy neochutnali. Hlavní roli v něm nehraje maso, ale ryba. Ragú z tuňáka Adelfio vzniklo spojením tradice s vůní a chutí sicilského moře. Ragú je ideální pro hlavní chod s výraznou chutí.
můžete mít 26.6. - 27.6.
Tato omáčka na těstoviny, která je klasikou sicilských rodinných stolů, vám poskytne skutečně úžasnou chuť, která ohromí i ty nejjemnější chuťové buňky. Vyrábí se ručně podle tradičních sicilských receptur, bez konzervačních látek, škrobů a pouze z mečounů a produktů nejvyšší kvality.
můžete mít 26.6. - 27.6.
Tato šťáva lze použít jako náhradu soli, k ochucení čerstvé nebo vařené zeleniny, a také mnoha rybích či masových pokrmů.
můžete mít 26.6. - 27.6.
Určena pro přípravu pokrmu, který v sobě skrývá veškerou jednoduchost, chuť a vůni středomořské kuchyně. Podle tradice se tato omáčka připravuje z černé tekutiny obsažené ve vaku sépie, která je jejím obranným nástrojem v moři.
můžete mít 26.6. - 27.6.
Rajčatová omáčka s Kranasem Dumerilův je autentický sicilský produkt, který přináší na stůl pravou a lahodnou chuť ostrova. Výjimečně se podává na plátku opečeného chleba s kapkou extra panenského olivového oleje jako jednoduchý, ale velmi chutný předkrm.
můžete mít 26.6. - 27.6.
Sicilské potravinové konzervy