Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Bio vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáváme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jim koláče, palačinky nebo kaše.
můžete mít 1.8. - 2.8.
Jedinečný puding z rýžového škrobu na českém trhu. Puding je zcela bez přidaného cukru, bez lepku a bez barviv. Jako přírodní barvivo je použita červená řepa. Puding obsahuje prášek ze 100% ekologicky pěstovaných malin. Puding lze připravit i s náhražkami mléka, jako je ovesný či sójový nápoj.
můžete mít 1.8. - 2.8.
Bio Puding jahodový 40g, AMYLON
můžete mít 1.8. - 2.8.
Slouží jako přísada na pečení a dochucení moučníků, kompotů, kávy, svařeného vína, na posypání koláčů a krupicové kaše.Složení: Bio třtinový cukr, bio mletá skořice (min.
můžete mít 1.8. - 2.8.
Amylon Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový 12 g BIO Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty.
můžete mít 5.8. - 7.8.
Bio citronový cukr slouží k zvýraznění chuti piškotových, třených, lineckých a kynutých těst.Složení: Bio třtinový cukr, bio sušená citronová kůra mletá (2,5 %), citronové aroma.Obsah: 20g Výživové údaje na 100g:Energetická hodnota 1673 kJ/ 394 kcalTuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0gSachari…
můžete mít 1.8. - 2.8.
Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
můžete mít 1.8. - 2.8.
pečení – citronovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky krémy – i studené dezerty můžete provonět citronovým cukrem zmrzlina – citronovou zmrzlinu chuťově ještě zvýrazníte citronovým cukrem nápoje – citronový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu
Sladká chuť je č…
můžete mít 5.8. - 7.8.
Ideální na zahuštění omáček a polévek, na zjemnění pokrmů, koláčů, dortů, na přípravu náplní a dezertů.Složení: bio kukuřičný škrobObsah: 200g Výživové údaje na 100g:
Energie 1498kJ / 353kcal Tuky <0,5g z toho nasycené mastné kyseliny <0,1g Sacharidy 87g z toho cukry 0g Bílkoviny 0,3g Sůl 0g
můžete mít 1.8. - 2.8.
Kypřící prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále perníků, palačinek apod. Těsto zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby. Složení: BIO kukuřičný škrob, kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné).
můžete mít 1.8. - 2.8.
KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PERNÍKU BIO AMYLON 18 g
můžete mít 1.8. - 2.8.
Kypřící prášek do perníku bezlepkový a v biokvalitě. Vhodný pro celiaky i pro spotřebitele se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
můžete mít 5.8. - 7.8.
Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě. Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
můžete mít 1.8. - 2.8.
Tipy na použití:
domácí termix – klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout pečení – horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct studené dezerty – …
můžete mít 5.8. - 7.8.
Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť. Puding lze uvařit s různými druhy mléka. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
můžete mít 1.8. - 2.8.
kukuřičný škrob, vanilkový extrakt (0,5 %), barviva: kurkumin, karoteny, aromaEnergetická hodnota1506 kJ/355 kcalTuky< 0,5 gz toho nasycené mastné kyseliny<0,1 gSacharidy87 gz toho cukry< 0,5 gVláknina Bílkoviny< 0,5 gSůl0,03 g
můžete mít 1.8. - 2.8.
Amylon Puding vanilkový bezlepkový BIO 40 g Tipy na použití:
domácí termix – klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého tvarohu, poté necháme vychladnout pečení – horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle lib…
můžete mít 5.8. - 7.8.
pečení – skořicovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky krémy – i studené dezerty můžete provonět skořicí kaše – poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, můžete ochutit skořicovým cukrem zmrzlina – zkuste domácí třeba jablečnou zmrzlinu ochutit skořicový cuk…
můžete mít 5.8. - 7.8.
Mezi náš výrobní sortiment patří známé pudingy, knedlíky, kaše, zahušťovadla, palačinky, bramboráky, kypřící prášky a mnoho dalšího.