Cena
Dostupnost
Nejprodávanější
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Sicilská čokoláda z Modiky s citrusovými plody „Cioccolato di Modica I.G.P. Negroni d'Sicilia“ Antica Dolceria Rizza V našem obchodě najdete řadu sicilských čokolád z Modiky vyrobených metodou „za studena“, tj. bez temperování. Touto metodou vznikají originální, ma
můžete mít 5.4. - 7.4.
Sicilská čokoláda z Modiky s citronovou kůrou „Cioccolato di Modica I.G.P. Scorza d'Limone“ Antica Dolceria Rizza V našem obchodě najdete řadu sicilských čokolád z Modiky vyrobených metodou „za studena“, tj. bez temperování. Díky této metodě má čokoláda originální matný povrch.
můžete mít 5.4. - 7.4.
Sicilská čokoláda z Modiky s jasmínem „Cioccolato di Modica Fondente al Galsomino“ Antica Dolceria Rizza V našem obchodě najdete řadu sicilských čokolád z Modiky vyrobených metodou „za studena“, tj. bez temperování. Touto metodou vzniká její originální matný vzhled. Na adrese
můžete mít 5.4. - 7.4.
Sicilská čokoláda z Modiky s likérem Marsala „Cioccolato di Modica I.G.P. Marsala“ 100g Antica Dolceria Rizza V našem obchodě najdete řadu sicilských čokolád z Modiky vyrobených metodou „za studena“, tj. bez temperování. Díky této metodě má čokoláda originální matný povrch.
můžete mít 5.4. - 7.4.
Sicilská čokoláda z Modiky s pomerančovou kůrou „Cioccolato di Modica I.G.P. Scorza d'Arancia“ Antica Dolceria Rizza V našem obchodě najdete řadu sicilských čokolád z Modiky vyráběných metodou „za studena“, tj. bez temperování. Touto metodou vznikají originální, ma
můžete mít 5.4. - 7.4.
Sicilská čokoláda z Modiky s vínem Nero d'Avola „Cioccolato di Modica I.G.P. Nero d'Avola“ 100g Antica Dolceria Rizza V našem obchodě najdete řadu sicilských čokolád z Modiky vyrobených metodou „za studena“, tj. bez temperování. Díky této metodě je její barva originální, matná.
můžete mít 5.4. - 7.4.
Sicilská čokoláda z Modiky s peperoncinem „Cioccolato di Modica Fondente al Peperoncino“ Antica Dolceria Rizza V našem obchodě najdete řadu sicilských čokolád z Modiky vyrobených metodou „za studena“, tj. bez temperování. Touto metodou vznikají originální, ma
můžete mít 5.4. - 7.4.