Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Bindella VALLOCAIA Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Bindella VALLOCAIA Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G.
Bindella VALLOCAIA Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G.

Víno je rubínovo-granátové barvy. Vůně je komplexní s nádechem kosatce, citrusů, drobného černého ovoce a koření. Chuť je krásně strukturovaná, s příjemnými tříslovinami a dlouhou delikátní dochutí. Skvěle doplní červené maso, zvěřinu, lanýže a zralé sýry.

můžete mít 26.4. - 29.4.

Bindella I QUADRI Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Bindella VALLOCAIA Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G.
Bindella I QUADRI Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G.

Víno je granátovo-rubínové barvy. V ovocné vůni převládají třešně, višně a ostružiny, sušené růže s dotekem lékořice, eukalyptu a máty. Chuť je plná, pikantní a dobře strukturovaná, se svěží kyselinkou a mandlovou dochutí. Skvěle se hodí k červeným masům, pečeni, zvěřině a zrajícím sýrům.

můžete mít 26.4. - 29.4.

Bindella GEMELLA Rosato Bindella VALLOCAIA Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G.
Bindella GEMELLA Rosato

Bohaté a komplexní aroma s tóny bílé broskve, jahod, malin a třešní s letmými tóny růže. Vynikající víno plné chuti.

můžete mít 26.4. - 29.4.

Bindella BINDELLA Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G. Bindella BINDELLA Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G.
Bindella BINDELLA Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G.

Elegantní červené víno, s typickou vůní kosatce, růže a červeného ovoce. Vyvážená chuť s jemnými taniny. Typické víno, které doprovází těstoviny s omáčkami, červené maso, lanýže, měkké a vyzrálé sýry.

můžete mít 26.4. - 29.4.

Bindella FOSSOLUPAIO Rosso di Montepulciano D.O.C. Bindella BINDELLA Vino Nobile di Montepulciano D.O.C.G.
Bindella FOSSOLUPAIO Rosso di Montepulciano D.O.C.

Květinové aroma s ovocnými tóny mladého Sangiovese v kombinaci s jemnými kořeněnými tóny. Na patře jemně pikantní a příjemně pitelné.

můžete mít 26.4. - 29.4.

Vinařství z Toskánska, které při výrobě vín dodržuje tradice Montepulciana. Po úsilí vynaloženém v této oblasti na získání zdravých a dokonalých hroznů následuje jednoduchá, ale pečlivá a přísná enologická transformace. Cílem je získat charakteristická vína se silnou územní identitou, a to prostřednictvím manuální sklizně. Ve velkých sklepních prostorech následně odpočívají ty nejlepší lahve a čekají, až se stanou historickým odkazem nejlepších ročníků.