Buďte
a nakupujte s dopravou ZDARMA
0
měsíčně
Upřesnit parametry
Bionebio Bio přepuštěné máslo ghí ČESKÉ BIO 425 ml Bionebio Bio přepuštěné máslo ghí ČESKÉ BIO 425 ml
Bionebio Bio přepuštěné máslo ghí ČESKÉ BIO 425 ml

Naše ghí se vyrábí z másla z českého mléka a má typickou příjemnou chuť a vůni. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.

můžete mít 28.6. - 1.7.

Bionebio Bio přepuštěné máslo ghí ČESKÉ BIO 210 ml Bionebio Bio přepuštěné máslo ghí ČESKÉ BIO 425 ml
Bionebio Bio přepuštěné máslo ghí ČESKÉ BIO 210 ml

Naše ghí se vyrábí z másla z českého mléka a má typickou příjemnou chuť a vůni. Přepuštěné máslo neboli ghí se tradičně používá nejen v Indii, ale i v Evropě. Jeho velkou výhodou je o hodně delší trvanlivost oproti máslu a naši předkové tak řešili přebytky mléka.

můžete mít 28.6. - 1.7.

Bionebio Bio sirup z agáve tmavý 5 l Bionebio Bio přepuštěné máslo ghí ČESKÉ BIO 425 ml
Bionebio Bio sirup z agáve tmavý 5 l

Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy. Rostlina agáve je tradiční součástí stravy amerického jihozápadu a Mexika po celá staletí, domorodí Mexičané říkají šťávě z agáve „medová voda“ a agáve přezdívají „mexický strom života a dostatku“.

můžete mít 28.6. - 1.7.

Bionebio Bio sýrové krekry 130 g Bionebio Bio sýrové krekry 2,7 kg
Bionebio Bio sýrové krekry 130 g

Tyto krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin jsme velmi nároční. Vyhýbáme se tukům s vysokým podílem nasycených mastných kyselin (ztužené i neztužené tuky, které jsou tuhé za pokojové teploty) a 50 % z použité mouky tvoří celozrnná mouka.

můžete mít 28.6. - 1.7.

Bionebio Bio sýrové krekry 2,7 kg Bionebio Bio sýrové krekry 2,7 kg
Bionebio Bio sýrové krekry 2,7 kg

Tyto krekry pro Vás pečeme v malé rodinné pekárně a při výběru surovin jsme velmi nároční. Vyhýbáme se tukům s vysokým podílem nasycených mastných kyselin (ztužené i neztužené tuky, které jsou tuhé za pokojové teploty) a 50 % z použité mouky tvoří celozrnná mouka.

můžete mít 28.6. - 1.7.