Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Nůž na zeleninu Böker Manufaktur Solingen Gemüsemesser Damast Black nezbytný pro přípravu, čištění a zpracování ovoce a zeleniny. Díky krátké čepeli je velmi praktický a lze jej použít obzvlášť přesně. S čepelí s hladkou hranou, která se skládá z 37 vrstev damaškové oceli, přičemž jádro je z nerezo
můžete mít 27.6. - 1.7.
Paringový nůž je obzvláště praktický a má krátkou čepel. Všechny menší práce v kuchyni se provádějí s tímto nožem. Jak již název napovídá, hlavním úkolem je odřezávání ovoce a zeleniny. Je dokonale vhodný pro řezání podél slupky.
můžete mít 27.6. - 1.7.
Chef 's Knife nebo nůž kuchaře je jedním z nejdůležitějších nožů v kuchyni a patří k základnímu vybavení. Má o něco širší a delší čepel než jiné nože. Tenký hrot je vhodný i na řezání cibule nebo malé zeleniny. Díky své délce se dá použít i jako nůž na maso. Je také snadné zpracovávat velkou ze
můžete mít 27.6. - 1.7.
Nůž na chléb Böker Manufaktur Solingen Damast Black Brotmesser se vyznačuje speciálním zoubkováním pro řezání chleba i pro jiné tvrdé potraviny. S čepelí se zoubkovanou hranou, která sestává z 37 vrstev damaškové oceli, přičemž jádro je z nerezové oceli VG-10. Rukojeť je z překližky s prvky nerezové
můžete mít 27.6. - 1.7.
Řezací nůž Böker Manufaktur Solingen Damascus Black Carving Knife z řady kuchyňských nožů Damašek Black s japonským designem. Hodí se ke krájení ryb a masa – ke krájení na tenké plátky, kostičky a rovnoměrné části. Má pevnou čepel s hladkou hranou z nerezavějící oceli z 37vrstového damašku s krásnou
můžete mít 27.6. - 1.7.
Užitkový kuchyňský nůž Böker Manufaktur Solingen Damast Olive vhodný ke zpracování ovoce a zeleniny, ke krájení a loupání, na menší kusy ryb či masa. S oboustranně broušenou čepelí s hladkou hranou z 37vrstvé damaškové oceli s jádrem z prémiové oceli VG-10. Rukojeť je z olivového dřeva s nerezovými
můžete mít 27.6. - 1.7.
Sada tří kuchyňských nožů Böker Manufaktur Solingen Damast Olive Trio kombinuje tradičně japonské rukojeti vyrobené z místního olivového dřeva s čepelemi ostrými jako žiletka z nerezavějícího damašku s 37 vrstvami oceli, které se vyznačují krásnou kresbou. Extrémně odolné jádro čepele sestává z vyso
můžete mít 27.6. - 1.7.
Chef 's Knife nebo nůž kuchaře je jedním z nejdůležitějších nožů v kuchyni a patří k základnímu vybavení. Má o něco širší a delší čepel než jiné nože. Tenký hrot je vhodný i na řezání cibule nebo malé zeleniny. Díky své délce se dá použít i jako nůž na maso. Je také snadné zpracovávat velkou ze
můžete mít 27.6. - 1.7.
Kuchyňský krájecí nůž Böker Manufaktur Solingen Damascus Olive Carving Knife se hodí k přesnému krájení masa a ryb na tenké plátky nebo kostičky. Má dlouhou a tenkou čepel sestává z 37 vrstvé damaškové oceli, přičemž jádro je z japonské oceli VG-10. Tradiční rukojeť je z místního olivového dřeva, s
můžete mít 27.6. - 1.7.
Malý kuchařský nůž Böker Manufaktur Solingen Cottage-Craft Chef's Knife ze série kuchařských nožů vyrobených v Solingenu, který je vyroben tradičním řemeslným způsobem zpracování. Jedná se o nejdůležitější kuchyňský nůž, hodí se ke krájení cibule, drobné zeleniny, masa, velké zeleniny. Má širší čepe
můžete mít 27.6. - 1.7.
Kuchařský nůž Böker Manufaktur Solingen Cottage-Craft Santoku ze série kuchařských nožů vyrobených v Solingenu, který je vyroben tradičním řemeslným způsobem zpracování. Jedná se o univerzální nůž a hodí se ke krájení masa, ryb i zeleniny. Má širší čepel japonského stylu s tenkým hrotem s hladkou hr
můžete mít 27.6. - 1.7.
Nůž na zeleninu Böker Manufaktur Solingen Core Vegetable Knife je nezbytný pro přípravu, čištění a zpracování ovoce a zeleniny. Má pevnou krátkou čepel z oceli X50CrMoV15, ručně kovanou as řemeslným zpracováním, s vysoce leštěným ručním broušením. Rukojeť je z ořechového dřeva. Kovaná opěrka zajišťu
můžete mít 27.6. - 1.7.
Kuchyňský nůž Böker Manufaktur Solingen Core je praktický nůž, který slouží k loupání a krájení ovoce a zeleniny. Má krátkou zahnutou čepel z oceli X50CrMoV15 a je ručně kovaná. Kovaná opěrka zajišťuje bezpečné uchopení a chrání uživatele před možnými zraněními v případě uklouznutí. Se vzorovanou
můžete mít 27.6. - 1.7.
Kuchařský nůž Böker Manufaktur Solingen Core Chef's Knife je nejdůležitější nůž v kuchyni a patří k základnímu vybavení. Vhodný ke krájení cibule či drobné zeleniny, velké zeleniny i na maso. Má pevnou čepel ze slitiny chrom – molybden – vanadium (X50CrMoV15), je tradiční ručně broušená s vysokým le
můžete mít 27.6. - 1.7.
Vykosťovací nůž Böker Manufaktur Solingen Core ze série Böker Core, je produkt s dynamickými liniemi, vynikající ovladatelností a úchvatnými řeznými schopnostmi. Má pevnou čepel s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15, má kovovou opěrku a zaoblená záda pro jednodušší manipulaci. Krásně vzorované rukojet
můžete mít 27.6. - 1.7.
Loupací nůž Böker Manufaktur Solingen Core Professional je obzvlášť praktický na všechny menší práce v kuchyni, na krájení ovoce a zeleniny. Má krátkou pevnou hladkou čepel z chrom-molybden-vanadiové oceli X50CrMoV15, je tradiční ručně broušená s vysokým leštěním. S jemně zaoblenou páteří pro lepší
můžete mít 27.6. - 1.7.
Malý šéfkuchařský nůž Böker Manufaktur Solingen Core Professional Knife Small je nejdůležitější nůž v kuchyni a patří k základní výbavě. Je vhodný ik řezání cibule nebo malé zeleniny. Díky své délce lze použít i jako nůž na maso. Je jím také snadné zpracovat velkou zeleninu. Má pevnou čepel o délce
můžete mít 27.6. - 1.7.
Kuchyňský loupací nůž Böker Manufaktur Solingen Core Professional Peeling Knife vhodný pro menší práce v kuchyni, hodí se zejména k loupání ovoce a zeleniny. Má krátkou, jemně zahnutou čepel s hladkou hranou z chrom-molybden-vanadiové oceli X50CrMoV15. S kovanou opěrkou a rukojetí z černého syntetic
můžete mít 27.6. - 1.7.
Kuchyňský nůž japonského typu Böker Manufaktur Solingen Core Professional Santoku je užitkový nůž, který se hodí pro maso, ryby i zeleninu a snadno se s ním manipuluje. Má pevnou širokou čepel s hladkou hranou z oceli X50CrMoV15. Kovaná opěrka zajišťuje bezpečné uchopení a chrání uživatele před možn
můžete mít 27.6. - 1.7.
Šéfkuchařský nůž Böker Manufaktur Solingen Core Professional Chef's Knife je jedním z nejdůležitějších nožů v kuchyni a patří k základnímu vybavení. Má o něco širší a delší čepel než Utility nůž. Tenký hrot je vhodný také pro řezání cibule nebo malé zeleniny. Díky své délce lze použít i jako nůž na
můžete mít 27.6. - 1.7.
Nůž na chléb Böker Manufaktur Solingen Core Professional Bread Knife se vyznačuje jak speciálním zoubkováním, tak velmi dlouhou čepelí. Kromě chleba se mohou velmi dobře krájet i jiná tvrdá jídla. Má pevnou zoubkovanou čepel z chrom-molybden-vanadiové oceli X50CrMoV15, je tradiční ručně broušená s v
můžete mít 27.6. - 1.7.
Praktický nůž na sýr Böker Manufaktur Solingen Core Professional pro krájení tvrdých i měkkých sýrů i pro jejich servírování. Má čepel z chrom-molybden-vanadiové oceli X50CrMoV15, je tradiční ručně broušená s vysokým leštěním. S jemně zaoblenou páteří pro lepší manipulaci. Má v čepeli tři otvory, ab
můžete mít 27.6. - 1.7.
Šéfkuchařský japonský nůž Böker Manufaktur Solingen Heritage Santoku je ze série kovaných kuchařských nožů Boker Heritage a přebírá dědictví tradičních solingenských kuchařských nožů. Skvělý víceúčelový nůž na krájení a sekání zeleniny, ovoce, ale i masa. Má pevnou čepel s hladkou hranou z oceli X50
můžete mít 27.6. - 1.7.
Šéfkuchařský nůž Böker Manufaktur Solingen Heritage Chef´s Knife je ze série kovaných kuchařských nožů Boker Heritage a přebírá dědictví tradičních solingenských kuchařských nožů. Skvělý víceúčelový nůž na krájení a sekání zeleniny, ovoce, ale i masa i bylinek. Má pevnou čepel s hladkou hranou z oce
můžete mít 27.6. - 1.7.