Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Džem typický pro oblast Empordá, který připravovaly už naše babičky. Směs je velmi obtížné připravit, protože je zapotřebí tři dny, než ovoce zkaramelizuje. Má velmi sladkou chuť.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Tento džem je speciální tím, že obsahuje kousky karamelizované hořké pomerančové kůry. Je vyrobený ze sevillských pomerančů. Poskytuje spoustu vitamínu C.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Ovocná omáčka k sýrům. Hledali jsme dvě podobné textury a našli – broskev a meruňky, jemně sladké, ale velmi aromatické.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Džem, ve kterém se mísí citrusová chuť čerstvého kiwi a sladká chuť banánu, je velmi originální, protože obsahuje typická semínka kiwi. Jeho sladká chuť a vyváženost vitamínů a minerálů, z něj činí ideální džem pro malé děti!
můžete mít 12.12. - 13.12.
Přidejte k čerstvému sýru, ke smetanové zmrzlině nebo k jogurtu. Také vhodné k doplnění s foie gras nebo k čokoládovému dortu.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Vynikající džem. Divoké bobule borůvek jsou ceněné pro svou nakyslou chuť, ale také pro své výživné hodnoty. Ovoce bohaté na vitamín C a antioxidanty, které jim dodávají charakteristickou modrou barvu.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Can Bech připravuje tento lahodný džem jako speciální produkt z fíků plantáže Murcia. Je to jeden z jejich nejcennějších džemů díky přirozené sladkosti ovoce a díky množství možných kombinací.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Želé s přírodními čajovými lístky Earl Grey v suspenzi. Směs Earl Grey se získává fermentovaným černým čajem z Indie a Srí Lanky, parfémovaným bergamotovým olejem.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Delikátní konfitury vyrobené z vybraného ovoce, ořechů a koření, balené v malých dózičkách. Ideální kombinace sladkých chutí a sýru.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Jedná se o džem vyrobený z citrusových plodů: pomeranč, citron a grapefruit. Je bohatý na vitamín C a je velmi zdravý. Potěší milovníky citrusů.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Tento džem je typický pro naše babičky. Směs je obtížné připravit , jelikož trvá 3 dny než se ovoce zkaramelizuje. Chuť je velmi sladká.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Tato pěna je v kombinaci hřibu a kozího sýra. Vytváří příjemnou harmonii v ústech. Doporučujeme ochutnat jako dip na toast nebo ochucení jídla, jako jsou čerstvé těstoviny.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Krevety Palamós jsou skvělým místním produktem Costa Brava, jímž je aromatická pěna, která se hodí skvěle k aperitivu nebo k naplnění některých listových koláčů či k rýži s mořskými plody jako zlepšení chuti.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Jablko se skořicí nám dává do této omáčky sladkou skvrnu, něco kořeněného a zároveň exotickou vůni. Doporučujeme podávat k Foie gras.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Se známým vínem Pedro Ximénez, velmi charakteristickým pro jeho skvělou vůni a chuť, děláme tuto omáčku v želírovaném formátu a získáváme velmi jemnou a elegantní strukturu. Doporučujeme podávat s poněkud tučnějšími produkty jako třeba kachní foie gras.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Tato omáčka se hodí ke grilovanému masu. Ke kuřeti, kachně, krůtě či jakékoli libové maso.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Pomalu zahřívaná cibule s bílým vínem, trochou octa a rozinek je ideální pro podávání s grilovaným červeným masem. Například šťavnatý steak nebo hovězí maso. Má správný smysl sladkosti doprovázet masové pokrmy, aniž by zakryla jejich chuť.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Mango se zeleným pepřem tvoří hořkosladkou kombinaci přizpůsobené středomořskému stylu. Doporučujeme podávat s bílou rybou. Například jako je grilovaný ďas se zeleninou nebo štikozubec obecný s pečenými bramborami.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Rajčata a jablka se skořicí je dvojice, kterou děláme hlavně v letní sezóně. Rajčata jsou zralejší, tudíž je intenzivnější červená barva této omáčky. Doporučujeme kombinovat s rybami. Například s dobrým kusem tuňáka nebo grilovaným lososem.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Kandované fíky v sirupu jsou specialitou Can Bech, klenotem domu. Kandované v celku a s hustým sirupem jsou ideální k dodání jedinečného nádechu jakémukoliv jídlu.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené sýry k párování chutí: Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Queso de Valdeón, Bleu d´Auvergne, Fourme d´ Ambert, Cabrales, Bleu de Gex, Niva…
můžete mít 12.12. - 13.12.
Ovocná omáčka k sýrům. Doporučené sýry k párování chutí: Roquefort, Gorgonzola, Stilton, Queso de Valdeón, Bleu d´Auvergne, Fourme d´ Ambert, Cabrales, Bleu de Gex, Niva…
můžete mít 12.12. - 13.12.
Ovocná omáčka k sýrům. Perfektní kombinace pro všechny typy tvrdých sýrů.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Je to klasický a velmi ceněný džem, protože plody ostružiníku jsou velmi chutné a zdravé. Je bohatý na železo, draslík a vápník.
můžete mít 12.12. - 13.12.
Can Bech - Kvalitní konfitury, marmelády a džemy ze Španělska.