290 Kč

Víno má světle žlutou barvu s velmi jemným perlením. Aroma je velmi příjemné, čisté a jemné s květinovými a ovocnými tóny, doplněné o charakteristické aroma delšího zrání. V chuti je hebké a plné, velmi suché a svěží dobře strukturované, ovocné s příjemnou kyselinkou. Závěr je výrazný.

260 Kč

Cava má velmi jemnou světle žlutou barvu. Příjemné lehké ovocné aroma s charakteristickými tóny stárnutí. V chuti je suché, plné a krémové. Je velmi svěží s vyváženým poměrem kyselin, elegantní, ovocné s delší dochutí.

380 Kč

Víno má světle žlutou barvu se zelenkavými odlesky. Aroma je velmi příjemné, čisté a jemné s květinovými a ovocnými tóny po žlutém a exotickém ovoci, doplněné o charakteristické aroma delšího zrání. V chuti je krémové, dobře strukturované, ovocné s příjemnou kyselinkou.

Vinařství Naveran vlastní vinice o rozloze 100 hektarů, které se nacházejí ve středu ALT Penedesu, oblasti, která je ideální pro výrobu vína tichého a šumivého. Rodina Naveran se věnuje pěstování vína a pouze ze svých vinic produkuje tichá a šumivá vína. Exportuje do řady zemí Světa. Vinařství nepoužívá pro ošetření svých vinic žádné pesticidy ani jiná organická hnojiva, péče o vinic probíhá v ekologickém modelu. Pro výrobu svých vín používají tradičních generacemi ověřených metod. O kvalitě jejich vín svědčí řada získaných ocenění. Mezi to nejprestižnější patří cena za nejlepší růžové šumivé víno pro Perles Roses Cava od Roberta Parkera v roce 2010. Z bílých odrůd pěstuje vinařství tradiční španělské odrůdy určené pro výrobu šumivého vína Cava – Macabeu, Xarel-lo a Parellada. Ty jsou doplněny ještě odrůdami Chardonnay a Viognier. Z modrých odrůd se zde pěstuje Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Syrah a Tempranillo. Roční produkce vinařství je 500 000 lahví, rozdělena stejným dílem mezi vína tichá a mezi vína šumivá, tj. Cava.

Vinařství Naveran vlastní vinice o rozloze 100 hektarů, které se nacházejí ve středu ALT Penedesu, oblasti, která je ideální pro výrobu vína tichého a šumivého. Rodina Naveran se věnuje pěstování vína a pouze ze svých vinic produkuje tichá a šumivá vína. Exportuje do řady zemí Světa. Vinařství nepoužívá pro ošetření svých vinic žádné pesticidy ani jiná organická hnojiva, péče o vinic probíhá v ekologickém modelu. Pro výrobu svých vín používají tradičních generacemi ověřených metod. O kvalitě jejich vín svědčí řada získaných ocenění. Mezi to nejprestižnější patří cena za nejlepší růžové šumivé víno pro Perles Roses Cava od Roberta Parkera v roce 2010. Z bílých odrůd pěstuje vinařství tradiční španělské odrůdy určené pro výrobu šumivého vína Cava – Macabeu, Xarel-lo a Parellada. Ty jsou doplněny ještě odrůdami Chardonnay a Viognier. Z modrých odrůd se zde pěstuje Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Syrah a Tempranillo. Roční produkce vinařství je 500 000 lahví, rozdělena stejným dílem mezi vína tichá a mezi vína šumivá, tj. Cava.