Cena
Dostupnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Klasický univerzální nůž s čepelí o délce 10 cm vhodný ke krájení potravin malé velikosti. Rukojeti s masivními ocelovými nýty jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly moderně. Čepel z vysoce kvalitní nerez.
můžete mít 27.9.
Tradiční kuchařský nůž s vysokou čepelí o délce 18cm vhodný ke krájení zeleniny i masa. Rukojeti s masivními ocelovými nýty jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly moderně. Čepel z vysoce kvalitní nerez.
můžete mít 27.9.
Nůž japonského typu SANTOKU se širokou čepelí o délce 20cm vhodný pro přípravu masa, ryb a zeleniny. Rukojeti s masivními ocelovými nýty jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly moderně. Čepel z vysoce kvalitní nerez.
můžete mít 27.9.
Klasický univerzální nůž s čepelí o délce 12 cm vhodný ke krájení potravin střední velikosti. Rukojeti s masivními ocelovými nýty jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly moderně. Čepel z vysoce kvalitní nerez.
můžete mít 27.9.
Speciální nůž NAKIRI na zeleninu, ovoce a bylinky s vysokou čepelí o délce 17cm vhodný pro přípravu zeleniny a bylinek. Rukojeti s masivními ocelovými nýty jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci. Svým vzhledem připomíná sekeru.
můžete mít 27.9.
Kvalitní nádobí a další kuchyňské vybavení a pomůcky